1.063.109

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A jó házi konyha

70 kipróbált recept minden háztartás részére

Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: A jó házi konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 9 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta a Pallas részvénytársaság nyomdája, Budapest. Címlaphiány miatt a könyvészeti adatok nem teljesek.
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Szeretettel és bizalommal adjuk közönségünk kezébe ezt a kis szakácskönyvet. A benne közölt receptek egytől-egyig számtalanszor kipróbált házi receptek, amelyet kitűnő háziasszonyok följegyzéseiből... Tovább

Előszó

Szeretettel és bizalommal adjuk közönségünk kezébe ezt a kis szakácskönyvet. A benne közölt receptek egytől-egyig számtalanszor kipróbált házi receptek, amelyet kitűnő háziasszonyok följegyzéseiből állítottunk össze.
A Ligával való sütés mindig biztos siker. Ugyanis a zsír, de még inkább a különféle ú. n. vajfajták gyakran okoznak váratlan kellemetlenséget és bosszúságot a sütésnél. A silány minőségű főzővaj használata esetén a tészta sokszor nem elég izes és nem elég porhanyós. A Ligával sütött sütemények sokkal tovább maradnak frissek és élvezhetők, mint a vajjal sütöttek. Ugyanis a Ligában kisebb a víztartalom, mint a vajban s így a sütemény lassabban szárad ki. Sokszor a legjobb háziasszony is valóságos rejtély előtt áll, hogy miért nem sikerült most a süteménye, mikor pontosan ugyanúgy csinálta, mint máskor? Ennek oka éppen az, hogy sohasem tudhatja, mekkora a zsírtartalom a fölhasznált vajban. Ilyen eset a Ligánál ki van zárva, mert ennek az összetétele mindig pontosan ugyanaz.
Nemcsak az itt felsorolt süteményekhez vagy ételekhez használhatjuk föl a Ligát, hanem bármilyen recepthez. Csak arra ügyeljünk, hogy ha a vajra írt receptet Ligával készítjük el, akkor ebből körülbelül 20%-kal kevesebbet vegyünk, mert ennyivel kiadósabb a vajnál.
Bizonyosra vesszük, hogy aki egyszer kipróbálta a mi Ligával elkészített receptjeinket, az hű is marad hozzánk.
A Liga könnyű emészthetősége és nagy tápértéke miatt kiválóan alkalmas arra, hogy a gyenge gyomrúak és gyomorbetegek diétás ételeit vele készítsük el. A mi receptjeink tehát diétás konyhánál is nyugodtan fölhasználhatók. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem