1.063.262

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A húsvizsgálat technikája

A 100,000/932. F. M. sz. végrehajtási utasítása alapján

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Szerzői magánkiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 30 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A húsvizsgálat célja3
Általános tudnivalók4
Az állatok vizsgálata levágás előtt4
A vágóállatok feldolgozása és vizsgálatra való előkészítése6
Az állatok feldolgozása7
Szarvasmarha húsvizsgálata9
Növendék szarvasmarha vizsgálata14
Borjú14
Bivaly14
Juh, kecske16
Különleges vizsgálatok szarvasmarhánál16
Gümőkórra16
Borsókakórra20
Lesoványodásra20
Idegen szagra20
Bivaly, juh izomférgességre való vizsgálata21
Sertések húsvizsgálata21
Malac24
Sertések részletes vizsgálata24
Ló, szamár, öszvér húsvizsgálata24
Kiegészítő vizsgálatok26
Mikor szükséges a bakteriológiai húsvizsgálat?26
Bakteriológiai vizsgálatra küldendő anyag27
100.400/1938. F. M. sz. rendelete a baromfihús vizsgálatáról29
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem