kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Szerzői magánkiadás |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 30 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Néhány fekete-fehér ábrával illusztrálva. |
A húsvizsgálat célja | 3 |
Általános tudnivalók | 4 |
Az állatok vizsgálata levágás előtt | 4 |
A vágóállatok feldolgozása és vizsgálatra való előkészítése | 6 |
Az állatok feldolgozása | 7 |
Szarvasmarha húsvizsgálata | 9 |
Növendék szarvasmarha vizsgálata | 14 |
Borjú | 14 |
Bivaly | 14 |
Juh, kecske | 16 |
Különleges vizsgálatok szarvasmarhánál | 16 |
Gümőkórra | 16 |
Borsókakórra | 20 |
Lesoványodásra | 20 |
Idegen szagra | 20 |
Bivaly, juh izomférgességre való vizsgálata | 21 |
Sertések húsvizsgálata | 21 |
Malac | 24 |
Sertések részletes vizsgálata | 24 |
Ló, szamár, öszvér húsvizsgálata | 24 |
Kiegészítő vizsgálatok | 26 |
Mikor szükséges a bakteriológiai húsvizsgálat? | 26 |
Bakteriológiai vizsgálatra küldendő anyag | 27 |
100.400/1938. F. M. sz. rendelete a baromfihús vizsgálatáról | 29 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.