Kiadó: | A Hét kiadása |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Varrott keménykötés |
Oldalszám: | 355 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Előszó | 1 |
Levesek | 11 |
Előételek | 32 |
Kocsonyafajták | 59 |
Pástétomok | 62 |
Mellékletek, mártások, füszerek | 72 |
Hal, csiga, rák | 87 |
Husételek | 105 |
Becsináltak | 110 |
Pörkölt és paprikás husok | 120 |
Főtt, párolt és páczolt husok | 126 |
Pecsenyék | 140 |
Szárnyas pecsenyék | 157 |
Vadak | 162 |
Vad-szárnyasok | 167 |
Főzelékek | 174 |
Saláták | 201 |
Főtt és befőtt gyümölcs és egyéb konzervek | 214 |
Tészták, felfujtak, puddingok, piték, rétesek | 233 |
Kenyér, kalács és máléfélék | 266 |
Sütemények | 276 |
Sandwichek | 300 |
Nyalánkságok | 303 |
Torták | 306 |
Krémek | 316 |
Parfait-k | 316 |
Fagylaltok | 322 |
Sajtok, tejfel, tej | 323 |
Italok | 328 |
A table d'hote tizparancsolatja | 341 |
Az étel rendje és módja | 346 |
E könyv szerzői | 354 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.