Kiadó: | A Hét kiadása |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Vászon Gottermayer kötés |
Oldalszám: | 354 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Az Athenaeum r.-társ. könyvnyomdája nyomása, Budapest. |
Előszó | 1 |
Levesek | 8 |
Előételek | 29 |
Kocsonyafajták | 56 |
Pástétomok | 59 |
Mellékletek, mártások, füszerek | 69 |
Hal, csiga, rák | 84 |
Husételek | 102 |
Becsináltak | 107 |
Pörkölt és paprikás husok | 117 |
Főtt, párolt és páczolt husok | 123 |
Pecsenyék | 137 |
Szárnyas pecsenyék | 154 |
Vadak | 159 |
Vad-szárnyasok | 164 |
Főzelékek | 171 |
Saláták | 198 |
Főtt és befőtt gyümölcs és egyéb konzervek | 211 |
Tészták, felfujtak, puddingok, piték, rétesek | 230 |
Kenyér, kalács és máléfélék | 260 |
Sütemények | 273 |
Sandwichek | 297 |
Nyalánkságok | 300 |
Torták | 313 |
Krémek | 316 |
Parfait-k | 319 |
Fagylaltok | 320 |
Sajtok, tejfel, tej | 320 |
Italok | 325 |
A table d'hote tizparancsolatja | 338 |
Az étel rendje és módja | 343 |
E könyv szerzői | 351 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.