A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A hentesmesterség nagykönyve

Terrin - Kolbász - Paté en croute

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Pécs
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 279 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-582-452-0
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZ A HENTESEK KEZÉBEN. NÉLKÜLÖZHETETLEN SZAKÁCSKÖNYV A KIFINOMULT HÚSEVŐK POLCÁN!
A több mint 70 részletes recepttel, mintegy 30 alaprecepttel és átfogó technikai segédlettel megfűszerezett A hentesmesterség nagykönyve a modern, minőségi és ízléses henteskészítmények sokszínű világába kalauzol el minket.
Kolbász, hurka, hízott máj, terrin, rilette és pâté en croute - a könyvben a hentesszakma összes francia alaptermékét megtaláljuk, emellett pedig felfedezhetünk benne tájegységekre jellemző specialitásokat, eredeti alkotásokat, valamint a szakma nagyjai által megálmodott és valódi névjegyükké vált, kihagyhatatlan recepteket.
A hentesmesterség nagykönyve hasznos kézikönyv a hentestermékekkel és gasztronómiával foglalkozó szakmabeliek számára, egyben jól követhető, inspiráló receptgyűjtemény bármely lelkes hobbiszakácsnak.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem