kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Országos Kardiológiai Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Előszó | 1 |
Az ember kalóriaszükséglete | 7 |
Az ember testsúlya | 10 |
A helyes táplálkozás | 12 |
A táplálkozás ellenőrzése | 18 |
Az ételek választéka | 20 |
Előkészületek a főzéshez | 28 |
Útmutató a kézikönyv használatához | 31 |
Étkezési alapanyagok kalória táblázata | |
Betűrendi sorrendjük szerint | 37 |
Kalóriaértékük nagyságának sorrendje szerint | 51 |