1.062.618

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A háztartási konzervkészítés ábécé-je

Szerző
Budapest
Kiadó: Athenaeum Irodalmi és Nyomdai R.-T.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 137 oldal
Sorozatcím: Gazdasági Tanácsadó
Kötetszám: 22
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta az Athenaeum r.-t. könyvnyomdája, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

E kis könyvet kezdők részére írtam, azzal a gyakorlati céllal, hogy a különféle élelmicikkek eltartásának begyakorlásához az alapeljárásokat megismertessem, kapcsolatban egyszerűbb receptekkel.... Tovább

Előszó

E kis könyvet kezdők részére írtam, azzal a gyakorlati céllal, hogy a különféle élelmicikkek eltartásának begyakorlásához az alapeljárásokat megismertessem, kapcsolatban egyszerűbb receptekkel.
Minden fontosabb kifejezés, ismeret és recept betűsorrendbe van szedve. így a könyvecske tulajdonosa a megfelelő betű alatt gyorsan megtalálja azt, amire alkalmilag szüksége van. Pl. a vajról a V., a szőlőről az Sz. betű alatt talál recepteket, amelyek nyomán, ha a következő oldalon levő alapeljárásokat megértette, s a szükséges fölszerelésről is gondoskodott, a konzervkészítéshez kezdhet.
Legfőbb dolog az utasítások pontos betartása, annál is inkább, mert a rosszul készített konzervek, főleg a húsfélék, az egészségre ártalmasak is lehetnek.
Szerző Vissza

Szemere László

Szemere László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Szemere László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem