1.062.071

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A hagyományos konyha titkai

Lengyelország, Románia, Svájc, Magyarország

Szerző
Szerkesztő
,
Kiadó:
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 49 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A debreceni Déri Múzeumnak a nagyváradi Körösvidéki Múzeummal és a lublini Vajdasági Múzeummal való együttműködése több, mint két évtizedes múltra tekint vissza. Tapasztalatcsere látogatások,... Tovább

Előszó

A debreceni Déri Múzeumnak a nagyváradi Körösvidéki Múzeummal és a lublini Vajdasági Múzeummal való együttműködése több, mint két évtizedes múltra tekint vissza. Tapasztalatcsere látogatások, tanulmányutak, önálló kiállítási bemutatkozások, közös kutatási programok és konferenciák fémjelzik a szakmai együttműködést. A három múzeum 1998-ban első ízben vállalt fel egy olyan együttes programot, melynek során közösen rendezték meg a "Hagyományos textília a paraszti háztartásban" című kiállítást és a hozzá kapcsolódó konferenciát. Vissza

Tartalom

V. Szathmári Ibolya: Előszó 3
Danuta Powilanska-Mazur: Hagyományos népi étkezés a lublini régióban 4
Barbu Stefanescu: A hagyományos táplálkozás Biharban 13
Christine Musits: Főzési és étkezési kultúra Szentgallenben 1850-től napjainkig 24
V. Szathmári Ibolya - Vajda Mária: A hagyományos étkezési kultúra a XIX-XX. században Debrecenben és környékén 36
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem