1.060.417

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A gyümölcsök

Táplálkozás-élettani hatásai és receptek

Szerző
Fotózta
Budapest
Kiadó: Cser Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 148 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-278-326-0
Megjegyzés: Színes fotókkal és ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


A gyümölcsökben lévő anyagok, cukrok, savak, olajok, vitaminok, ásványi sók, színezékek nélkülözhetetlenek az egészséges emberi szervezet számára, és - mint azt a legújabb
kutatási eredmények is bizonyítják - erős védelmi rendszert alkotnak számos súlyos betegség kialakulásának megelőzésében,
illetve a nemkívánatos öregedési folyamatok ellen, ízek és zamatok, gyorsan mozgósítható energiaforrások, széles
körű egészségvédelem: ez mind a gyümölcs. Könyvünk tárgyalja a gyümölcsök táplálkozás-élettani hatásait, és változatos felhasználásukhoz recepteket is ajánl.
A könyv fő fejezetei: Egészségünkért ízletesen Lédús hazai gyümölcsök Mindennapi déligyümölcseink
Magvas csemegék Receptek vegyes gyümölcsökre Egzotikumok
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem