kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Franklin-Társulat Magyar Irod. Intézet és Könyvnyomda |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Könyvkötői papírkötés |
Oldalszám: | 87 oldal |
Sorozatcím: | Falusi Könyvtár |
Kötetszám: | 34 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 13 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Nyomtatta a Franklin-Társulat nyomdája. A legjobb aszaló s több gép rajzával. |
Előszó | 5 |
A gyümölcs értékesitése | 9 |
A gyümölcsfajok osztályozása | 9 |
Az értékesítés több módja | 9 |
Gyümölcsérés | 9 |
Gyümölcsszedés | 9 |
Eltartás | 9 |
Szállítás és csomagolás | 9 |
Kereskedelmi igények | 9 |
Gyümölcstartó pinczék | 9 |
A gyümölcs leszedése és osztályozása | 9 |
A gyümölcs eltartása és szállítása | 14 |
A gyümölcs-aszalásról | 23 |
Az aszalás előnyei | 23 |
Az aszalókról | 23 |
A legjobb aszaló | 23 |
Az aszalás módja | 23 |
Egyszerü aszalványok | 23 |
Hámozott és finomabb aszalványok | 23 |
Az aszalók | 23 |
Az aszalás gyakorlati módja | 32 |
Csemege-aszalványok | 38 |
Sűrített gyümölcskivonatok és lekvárok | 44 |
Gyümölcs-íz, gyümölcs-szörp | 44 |
Párolt gyümölcsök | 44 |
Gyümölcs-sajt | 44 |
Lekvár különféle gyümölcsből | 44 |
Gyümölcs-íz készítés | 44 |
Gyümölcskivonatok és befőttek | 48 |
Gyümölcsbor és eczetkészítés | 54 |
A gyümölcsbor becse és tulajdonságai | 54 |
Bornak alkalmatos gyümölcsök | 54 |
Gyümölcsbor készítése és kezelése | 54 |
Gyümölcseczet-készítés | 54 |
A gyümölcsbor becse | 54 |
A gyümölcsbor készítésmódja | 58 |
A gyümölcsbor kezelés | 69 |
Gyümölcseczet-készítés | 80 |
Gyümölcsbor-cognac | 84 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.