Előszó
Talán az egyik legszebb, legizgalmasabb feladat az életben, amikor valakinek értékes kincset kell őrizni, sőt tovább nemesíteni.
A Gerbeaud bizonyosan az egyik legédesebb és legismertebb...
Tovább
Előszó
Talán az egyik legszebb, legizgalmasabb feladat az életben, amikor valakinek értékes kincset kell őrizni, sőt tovább nemesíteni.
A Gerbeaud bizonyosan az egyik legédesebb és legismertebb gasztronómiai értéke Magyarországnak. Szép ajándék, komoly felelősség és nagy kihívás is egyben egy ilyen üzletet működtetni. Ugyanakkor tudom, hogy gyönyörű kincsre leltem.
A tradíciók értő őrzése mellett folyamatosan fejlesztünk, beruházunk. Minden nap bizonyítunk a vendégeink felé, hogy a hagyományok őrzése szívügyünk és annak életben tartása csak állandó megújulás mellett lehetséges.
A Kugler-Gerbeaud cukrászda már a kezdetekben intézménnyé vált Pesten. Nagyszerű találkozóhely, ahol fenséges finomságokat lehetett kóstolgatni, sőt hazavinni. Ma is ide jár a világ színe-java, a jeles bizonyítványt hazahozó pesti kisdiáktól a királyokig mindenki. De nemcsak a vendégek nagybecsűek ebben a házban! Itt már száz évvel ezelőtt is kiváltság volt dolgozni. A Gerbeaud kisasszonyok mindig is szépek, műveltek és kedvesek voltak, a cukrászok is generációról generációra adják át a tudást, értő kezek vezetik azt a sok-sok tanulót, akik minden évben ebből az igazi műhelyből indíthatják életüket.
Műhely. Talán az egyik legjobb szó a Gerbeaud-ra. A majd 200 fős létszám ellenére is családias, nyitottan működő üzem. Egy profi csapat, ahol értik és értékelik egymás munkáját. Hiszem, hogy egy sikerre éhes, jókedvű csapat még szebbé és kívánatosabbá tudja tenni a süteményeket, ellenállhatatlanná az éttermi menüket. Mi minden a vendégért teszünk, s a vendég tart bennünket életben. Tehát kívánok magunknak nagyon sok boldog vendéget!
Ezért is gondoltuk, hogy ebben a könyvben megosztjuk vendégeinkkel múltunkat, jelenünket és egy kicsit jövőnket is.
Vissza