1.067.309

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A francia sajtok kézikönyve

Francia tejtermékek

Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 23 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes ételfotókkal gazdagon illusztrálva.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet az újságból:
Franciaország - a sajtok hazája
Charles de Gaulle tábornok 30 évvel ezelőtt azt mondta: "nehéz kormányozni olyan országot, ahol több mint háromszázhuszonöt fajta sajt... Tovább

Előszó

Részlet az újságból:
Franciaország - a sajtok hazája
Charles de Gaulle tábornok 30 évvel ezelőtt azt mondta: "nehéz kormányozni olyan országot, ahol több mint háromszázhuszonöt fajta sajt létezik." Azóta a francia konyha még több sajtváltozattal gazdagodott. Franciaországban ma már 500 fajta sajt kapható. A francia sajtkészítés bölcsői a kolostorok voltak. Az első sajtot, mely a Maroilles nevet szerzetesek azért készítettek sajtokat, hogy a böjt idején étkezésüket gazdagabbá tegyék. A francia sajtok előállítása századokra visszatekintő hagyomány, melynek magas minőségét államilag ellenőrzik. A legmagasabb minőségű sajtokat AOC- jellel látják el. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem