1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A francia sajtok és tejtermékek

Budapest
Kiadó: Sopexa Magyarország
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 10 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 10 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Franciaország, a sajtok hazája
A sajt, melynek eredete elvész a francia történelem homályában, egész évben nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, és ősidők óta az étkezési kultúra... Tovább

Előszó

Franciaország, a sajtok hazája
A sajt, melynek eredete elvész a francia történelem homályában, egész évben nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, és ősidők óta az étkezési kultúra szerves része.
Napjainkban Franciaország a világ legnagyobb sajttermelője. Évente közel 1 400 000 tonna kiváló minőségű sajtot készítenek az ország különböző vidékein. Franciaországban az a mondás járja, hogy az esztendő minden napján más és más sajt kerülhet az ínyencek asztalára.
A sajtok sokfélesége az ország természeti adottságainak (mediterrán és kontinentális éghajlat, síkságok és hegyvidékek váltakozása), a tej (tehéntej, kecsketej, juhtej) szakszerű felhasználásának, valamint azoknak az előállítási módszereknek köszönhető, melyeket a korszerű technológia és az ősi szakértelem együttes alkalmazását fejlesztették ki. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem