1.045.741

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A főzés tudománya

Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Libri Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-433-568-9
Megjegyzés: Színes fotókkal, ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


I
A főzés tudománya forradalmian új
kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.

Praktikus, kutatási eredményékK alátámasztott válasz 160 alapvető kon kérdésre.
A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése
Látványos, informatív illusztrációk
ibr. Stuart Farriniond orvosb^ lett élelmiszer-kutató, aki a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit.
O

Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Dr. Stuart Farrimond

Dr. Stuart Farrimond műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Stuart Farrimond könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem