1.045.722

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A főzés nagy enciklopédiája

Az alapanyagok kiválasztásától a különböző főzési technikákon át a díszítésig

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 480 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 22 cm
ISBN: 963-368-230-4
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A kötetben az előételektől a desszertekig számtalan olyan receptet találhatunk, amelyek segítségével a család minden tagját megörvendeztethetjük. Közel 700 recept és több mint 470 színes fotó. Számos ünnepi étel közül válogathatunk. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető finomságok. Ötletek, melyek a hétköznapi étkezéseket is élvezetesebbé teszik. Eredeti ötletek a saláták, a hús- és halálételek, valamint desszertek tálalásához.

Tartalom

Előételek és levesek
Édes és pikáns ízek, kitűnő bevezetői a későbbi fogásoknak9
Burgonyás ételek
Népszerű köret, de önmagában főfogásként is megállja a helyét4
Tészták
Számtalan variációs, változatos és sokoldalú receptek61
Zöldségek
Hagyományos receptek, finom körítések húsokhoz és halakhoz83
Saláták
Eégszségesek és finomak, tele vitaminnal és friss ízekkel115
Húsételek
Széles választék az egyszerűtől az ünnepi fogásokig135
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem