Kiadó: | Magyar Könyvklub |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 168 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 24 cm |
ISBN: | 963-547-716-3 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Alapvető tudnivalók | 4 |
Az evés élvezet | 6 |
Okosan vásárolni | 8 |
Hűvös alapok | 10 |
Alapvető élelmiszerkészlet | 12 |
A gyors 17 | 14 |
Ételkészítés | 18 |
Főzés bő vízben | 20 |
Kíméletes főzés | 22 |
Párolás és gőzölés | 24 |
Hirtelen sütés | 26 |
Lassú sütés és pörkölés | 28 |
A wok és az olajban sütés | 30 |
A fantasztikus 14 | 32 |
Alapvető receptek | 36 |
Tészta, burgonya és egyebek | 38 |
Tudnivalók | 40 |
Receptek | 42 |
Saláták és levesek | 64 |
Tudnivalók | 66 |
Receptek | 68 |
Mártások és krémek | 84 |
Tudnivalók | 86 |
Receptek | 88 |
Halak | 100 |
Tudnivalók | 102 |
Receptek | 104 |
Húsok | 116 |
Tudnivalók | 118 |
Receptek | 120 |
Zöldségek | 132 |
Tudnivalók | 134 |
Receptek | 136 |
Édességek | 148 |
Tudnivalók | 150 |
Receptek | 152 |
A nem alapfokú lexikon | 162 |
Tárgymutató | 164 |
Impresszum | 168 |