1.059.865

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A főzés alapanyagai

Szerkesztő
Fordító
Lektor
Budapest
Kiadó: Novotrade Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 240 oldal
Sorozatcím: Família könyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 963-585-136-7
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés6
Száraz hüvelyesek8
Gombák és szarvasgombák38
Füvek, fűszerek, magok44
Ízesítők48
Sók, kivonatok62
Savanyúságok, chutneyk, szószok64
Mustárok, ecetek, olajok67
Gyümölcsök70
Aszalt gyümölcsök76
Héjas gyümölcsök96
Gabonafélék99
Tészták, galuskák, gombócok102
A sütés kellékei108
Kávé122
Tea126
Cukrok, szirupok, és mézek128
Tojás130
Zsiradékok, tejtermékek136
Túró és sajt139
Halak és más tengeri élelmek142
Tartósított halak158
Baromfi és vad184
Húskészítmények192
Baromfi és vad202
Belsőségek218
Húsok224
Tárgymutató234
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A főzés alapanyagai A főzés alapanyagai
Állapot:
1.740 ,-Ft
26 pont kapható
Kosárba