1.062.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A felszolgáló és a vendég kapcsolata

Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Kereskedelmi Továbbképző és Módszertani Központ
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 42 oldal
Sorozatcím: Vendéglátó szakmunkás továbbképző tanfolyam
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Az üzleti értékesítés légköre1
A felszolgálás, mint szituáció2
Kiindulás: a vendéglélektan3
Miért mások a vendégek?4
Hangulatelemzések5
Kapcsolatteremtés pszichológiája9
A viselkedés, mint az emberismeret forrása9
Alkati sajátosságok az emberismeretben12
Típusismeret13
A temperamentum14
A temperamentum típusai14
A felszolgáló pszichológiája21
Az "ideális" felszolgáló25
Szakmai képességek26
A beszédkultura26
A felszolgáláshoz szükséges szellemi képességek28
A felszolgálási szituációban érvényre jutó érzelmek29
Pozitív személyiségtulajdonságok és a felszolgálás29
Bizalomkeltő megjelenés a felszolgálásban30
Függelék32
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem