kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Országos Mezőgazdasági Könyvtár és Dokumentációs Központ |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 98 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | A könyv 400 példányban készült. |
Bevezetés | 1 |
A fehérjék kémiai összetétele és biológiai jelentősége | 3 |
A takarmányadag kiegyensúlyozottsága? Különös tekintettel a fehérjére | 7 |
A fehérje biológiai értéke és az aminosavegyensúly | 9 |
A gazdasági állatok fehérjeigénye, aminosavigénye és a takarmányok aminósavösszetétele | 12 |
A gazdasági állatok fehérjeigénye | 12 |
A gazdasági állatok aminosavigénye | 14 |
Takarmányok aminósavösszetétele | 16 |
Fehérjegazdálkodás, a fehérjepótlás lehetőségei | 17 |
Fehérje megtakarítás, fehérjét jobban kihasználó fajták kitenyésztésével | 18 |
Fehérjemegtakarítás a takarmányadagok korlátozásával | 20 |
A szokványos fehérjeforrások biológiai érték szempontjából történő revíziója és új fehérjeforrások felderítése | 23 |
Növényi eredetű fehérjeforrások | 23 |
A húsfeldolgozás termékei, mint fehérjeforrások | 26 |
A halfeldolgozás temrékei, mint fehérjeforrások | 28 |
Az állati fehérje növényi fehérjével történő helyettesítése | 29 |
A tej, mint fehérjeforrás | 31 |
A tej a szopósállatok takarmányában | 31 |
A korai elválasztás | 34 |
A tej a választás utáni álaltok és a baromfi takarmányozásában | 37 |
Szintetikus fehérjepótlók a kérődzők fehérjeellátásban | 39 |
Fehérjemegtakarítás a fehérje biológiai értékének növelésével | 47 |
Fehérje megtakarítás stimulátorok alkalmazásával | 50 |
A fehérje a halak takarmányában | 52 |
A takarmány fehérjetartalmának hatása az állati termékek minőségére | 53 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.