1.062.296

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A díszítés és tálalás művészete

Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Grafo Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím: Dr. Oetker
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN: 978-963-9485-42-6
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Mindent a szemnek, mindent a kéznek.
A hobbiszakácsok is tudják: a jó ételnek minden érzékszervünket el kell kápráztatnia. Étvágyunkat a látvány kelti fel.
Így már az előételekből is valóságos csendéletet kell varázsolnunk.
A főételnek minden szempontból különlegesnek kell lennie.
A desszertekből pedig igazi műremeket lehet alkotni, amelyekről azt gondolhatják a vendégek, hogy kár bolygatni őket.
Szakácsművészetünk és kreativitásunk megcsillogtatására jó alkalom a svédasztalos vacsora, ahol nem szokványos hidegtálakkal, hanem apró sós és édes falatkákkal kápráztatjuk el a társaságot.
Hogy mindez hogyan valósítható meg, arra szolgál útmutatóul ez a könyv.
A több mint 300 ötletet ugyanannyi fotó mutatja be, lépésről lépésre. Az alkalomhoz illő asztali dekorációk sem hiányozhatnak a könyv lapjairól.
Ne feledje: a látvány legalább annyira fontos az érzékek birodalmában, mint az ízek!

Tartalom

A
A büféasztal felállítása 123
A burgonya ünnepi köntösben 149
A Dél illata 97
Adventi készülődés - a várakozás hetei 132-141
Adventi díszek 135
Állófogadás - a pezsgőből sosem elég 35-45
Alma és körte, a két játékos gyümölcs 37
Anyák napjára - mindent köszönünk 28-35
Apró tortácskák 53
Aratóünnep - a nyári munkák vége 124-131
A szalvéta maga a stílus 15
A szeretet szalagjai 31
A természet ajándékai 127
Átlátszó formák zseléből 61
A virágok többet mondanak egy szónál 13
Az esküvői leves, a menü nyitánya 83
C
Citrusfélék 33
Cukrozott virágok és gyümölcsök 17
D
Dinner for two - hangulatos vacsora két személyre 10-17
Díszítés cukormázzal 73
E
Édes és gyurmázható - ez a marcipán 67
Édes meglepetések 121
Édes, mint a szerelem: desszertek 85
Egzotikus gyümölcsök 107
Egyszerű faragások 111
Esküvő - tegyük felejthetetlenné az ünnepet 80-89
Ételek macskajajra 155
F
Fingerfood, a tökéletes harapnivaló 41
Füge és sárgadinnye: dísznek sem utolsó 99
Gy
Gyerekzsúr - irány Fantáziaország! 54-67
Gyümölcsök csokoládéba mártva 45
H
Húsvét - az asztal is kivirágzik 18-27
J
Japán vacsora - ételművészet a Távol-Keleten 100-111
Japán zöldségdekorációk 105
K
Karácsonyi aprósütemények 141
Karácsonyi menü - az év fénypontja 142-149
Karácsonyi asztaldíszek 145
Kávézás vagy teázás - délutáni meghittség 68-79
Kellemes ünnepek saját díszekkel 21
Kenyér, pite, lepény 129
Kinn a zöldben 49
Koktélok és kanapék 43
M
Marcipánborítás 75
Másnap - hogy új erőre kapjunk 150-155
Mi kerüljön a svédasztalra? 115
Minden anya álma az epertorta 35
N
Napérlelte paradicsom 95
Ny
Nyalánkságok ajándékba 89
O
Ötletek 57
P
Piknik - élvezet a szabadban 46-53
Piknik 53
Pohárdíszek 39
Pohárdíszek, girlandok 87
S
Sajtművészet 27
Sajtos stangli, a kedvenc ropogtatnivaló 139
Slágerek 65
Sült tésztakosár 131
Svédasztal - ahol mindenki talál kedvére valót 112-123
Sz
Szállítható fogások 51
Szemet gyönyörködtető változatosság 119
Szendvicsvariációk 137
Szerszámok, eszközök 157
Színek játéka, töltelékek 93
Tartalmas reggeli 153
Tipikusan japán 103
Tojásparádé 23
Tortadíszítés sablonnal...77
Torták dekorálása 79
U
Ünnepi nyári torta 71
Ünnepi sültek 147
V
Vacsora Itáliából - maga az életöröm 90-99
Vágási technikák 109
Vajszobrászat 25
Zs
Zselébólé 59
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem