kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Tioti Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 255 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-864-335-8 |
Levesek és erőlevesek | |
Galambhús és erőleves | 48 |
Jérceleves és töltött jércecomb | 50 |
Szárnyaskrém mandulatejjel | 52 |
Halászlé sáfrányos tőkehallével | 54 |
Előételek | |
Zöld spárga és citromos sabayon | 58 |
Töltött paprikakupola | 60 |
Paradicsom paprikahabbal | 62 |
Zöldségtál | 64 |
Zöldségmozaik | 66 |
Kacsamáj cseréptálban | 68 |
Nyúlhús fodorkellel | 70 |
Serpenyős karcsú homár zöldségágyon | 72 |
Karcsúhomár-saláta mangóval | 74 |
Zarándokkagyló-saláta | 76 |
Bazsalikomos lazackarikák | 78 |
Lazacszeletek | 80 |
Káposztás lazactekercs | 82 |
Halak és rákfélék | |
Tengerisügér-szelet ördögi mártással | 86 |
Tőkehal kínai fűszerkeverékkel | 88 |
Aranydurbincsfilé | 90 |
Sült homár | 9 |
Hormárragu friss tésztával | 94 |
Karibi ördöghalszeletek | 96 |
Tengerisügér-csíkok fettucinivel | 98 |
Tengeri cska édesköménnyel | 100 |
Provence-i fűrészsügér | 102 |
Zöldséges tőkehal provence-i módra | 104 |
Bajuszos vörösmárna | 106 |
Vörösmárna-taboulé | 108 |
Szent Péter-hal kagylóval és pari csigával | 110 |
Friss szardínia legyező alakban | 112 |
Lazaccsíkok háromféle zöldséggel | 114 |
Párolt nyelvhalfilé | 116 |
Panírozott rombuszhalérmék | 118 |
Húsok és vadhúsok | |
Bárányborda polentával | 122 |
Marhaszelet velővel | 124 |
Szent-Hubertus dámvadbordaszeletek és -érmék | 126 |
Borjúszelet karcsú homárral | 12 |
Borjúszelet és articsóka-barigoule | 130 |
Fürjhús paprikás galuskával | 132 |
Rizottó fürjhússal | 134 |
Gyömbéres kacsahúscsíkok | 136 |
Réce fügekompóttal | 138 |
Nyúlhús káposztalevéllel | 140 |
Bazsalikomos nyúlgerinc | 142 |
Fogolyhús articsókával | 144 |
Galambhús jusszel leöntve | 146 |
Galambhús gombával | 148 |
Desszertek | |
Ananász- és mangófagylalt | 152 |
Földieperfagylalt | 153 |
Málnafagylalt | 154 |
Mandarin- és citromfagylalt | 155 |
Zöldalma-fagylalt | 156 |
Fagylalttál friss gyümölcsökkel | 157 |
Gyümölcssaláta mentával | 158 |
Kétféle illatos hab behűtve | 159 |
Feketeribizli-pép | 161 |
Csokoládéforgács | 162 |
Csokoládéöntet | 163 |
Csokoládéfelfújt | 164 |
Csokoládé-trilógia | 165 |
Ropogós tésztakarikák földieperrel és szamócával | 166 |
Földieper levelestésztában | 168 |
Angol krém túróval | 170 |
Ropogós tésztakarikák kivivel és túróva. | 172 |
Kivi kreol mártással | 174 |
Hűs túróhab kivivel | 176 |
"Zúzmarás" mandarinkrémgombócok kalappal | 178 |
Mandarinpüré | 180 |
"Sárgadinnyefürtök" fagylalttal | 181 |
Körtefagylalt és őszibarack rozettaformában | 182 |
Levelestészta körtével és őszibarackkal | 184 |
Almatortécskák háromféle mazsolával | 186 |
Goldenalma almaboros vajjal | 188 |
Tiramisu és faeperpép | 190 |
Vaníliafagylalt | 192 |
Koktélok | |
Gyümölcskoktélok | 193 |
Sárgarépalé | 194 |
Paradicsomlé | 195 |
Alapreceptek | |
Fehér vaj | 199 |
Híg barna borjúalaplé | 200 |
Fehér szárnyasalaplé | 201 |
Halalaplé | 202 |
Rákalaplé | 203 |
Friss paradicsompüré | 204 |
Finomfűkeverék | 205 |
Narancsmártás | 206 |
Narancs-sabayon | 207 |
Bazsalikom vinaigrette | 208 |
Szarvasgombás vinaigrette | 209 |
Citromos vinaigrette | 210 |
Majonéz | 211 |
Palacsintatészta | 212 |
Raviolitészta | 213 |
Fettucini- és lasagnetészta | 214 |
Hajdinametélt | 215 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.