kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Holló és Társa Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Kaposvár |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 238 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 21 cm |
ISBN: | 963-684-248-5 |
Megjegyzés: | Gazdagon illusztrálva színes ételfotókkal. |
Szervezés stressz nélkül | |
Hogyan szervezzük meg az ünnepet? | 8 |
A meghívók egyszeregye | 10 |
Bevásárlás és mennyiségek | 11 |
Ünneplés barátokkal | 12 |
Ültetőkártyák | 14 |
Az ünnepi asztal | 15 |
Szalvétahajtogatás | 16 |
A büféasztal | 18 |
Sietősöknek | 21 |
Italismeret | 22 |
Díszítés és körítés | 24 |
Apró falatok - étvágygerjesztő tálalásban | 26 |
Díszítési kisokos hidegtálakhoz | 28 |
Receptek a vendéglátáshoz | |
Koktélok és bólék | 32 |
Vidám fogadás - a pezsgőkoktéltól a rózsabóléig | |
Falatkák | 40 |
Kicsi, de finom - a töltött datolyától a pestós falatkákig | |
Előételek | 54 |
Étvágygerjesztő kezdés - a töltött avokádótól a vitello tonnatóig | |
Saláták | 68 |
Tarka sokféleség - a gombakoktéltól az üvegtésztasalátáig | |
Levesek | 82 |
Forró élvezetek - a zöldcitromlevestől az articsókás-lazacos burgonyalevesig | |
Mártások, öntetek és vajkeverékek | 94 |
Finom és nemes - a vízitormakrémtől a tejszínes kucsamagombamártásig | |
Pástétomok és kocsonyák | 106 |
Rafinált ínyencségek - a zöld halterrintől a szárnyaskocsonyáig | |
Pikáns sós tészták | 114 |
Finomságok a sütőből - a csíkos süteménytől a minilepényekig | |
Főételek | 126 |
Ünnepi ételek - a kenyértésztában sült füstölt oldalastól a póréhagymás-sajtos sültig | |
Egytálételek | 154 |
Kulináris slágerek - a chili con carnétól a tepsiben sült lasagnéig | |
Köretek | 164 |
Finom körítések - a burgonyagratintól a cukkinilegyezőig | |
Sütés az asztalnál | 180 |
Társaságban - a tengeri fondütől a ropogós szárnyakig | |
Desszertek | 190 |
Az étkezés koronája -a szőlős borkrémtől a fekete-erdői meggyes fagylaltbombáig | |
Hasznos tudnivalók | |
Ötletek minden alkalomra | |
A "pohárkától" a fogadásig | 206 |
A tízórai és a pezsgős reggeli | 208 |
Javaslatok tavaszi és nyári büfék összeállításához | 210 |
Javaslatok őszi és téli büfék összeállításához | 212 |
Kávézás és teázás | 214 |
Partik kezdőknek - kint és bent | 216 |
Családi ünnepek | 218 |
Menüjavaslatok | 220 |
Gyerekzsúrok | 224 |
Ünnepek egy mottóra | 226 |
Útmutató az ünnepi receptekhez | 228 |
Recept- és tárgymutató | 234 |