kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Sajgó és Társa Bt. |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 34 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9266-12-4 |
Előszó | 3 |
angolos szarvasgerinc | 9 |
Aromás fürjek | 9 |
Banános kacsaszeletek | 10 |
Citromos vaddisznófej | 10 |
Citromos vadliba | 11 |
Curry-s vadliba | 11 |
Debreceni vaddisznókaraj | 12 |
Egyszerű fürjpecsenye | 13 |
Erdei szeletek | 13 |
Erdélyi őztokány | 14 |
Erdőszéli pecsenye | 14 |
Fácán császár módra | 15 |
Fácán forgónyárson | 15 |
Fácán vincellér módra | 16 |
Fenyvesalji szarvasleves | 16 |
Fogoly zöldborsóval | 17 |
Fokhagymás, párolt libacomb | 18 |
Frissen sült fácán brokkolival | 18 |
Fürj bundás almával | 19 |
Fürjtojás-saláta | 19 |
Galambleves rántott borsóval | 20 |
Gesztenyével töltött vadliba | 20 |
Gyümölcsös fürjsaláta | 21 |
Gyümölcsös szarvaslapocka | 21 |
Gyümölcsös vadpástétom | 22 |
Húsleves fácánból | 22 |
Ínyenc szarvaskolbász | 23 |
Jóllakott fürj | 24 |
Kacsacomb kelbimbóval | 24 |
Káposztás sült fácán | 25 |
Káposztás tésztával töltött kacsa | 25 |
Kelkáposztába göngyölt fogoly | 26 |
Kertészlány foglya | 27 |
Különleges szarvasragu | 27 |
Magyaros töltött fácán | 28 |
Mazsolás malac | 28 |
Mézes libamell | 29 |
Nyárson sült vadnyúl | 29 |
Nyúl pikáns mártással | 30 |
Nyúlragu | 30 |
Nyúltokány | 31 |
Orjaleves vaddisznóból | 31 |
Őzbordák roston | 32 |
Őzcomb narancsmártással | 32 |
Őzcomb vadász módra | 33 |
Őzcsorba | 33 |
Őzérmék kaprimártással | 34 |
Őzgerinc angolosan | 35 |
Őzláb tejszínes gombával | 35 |
Párolt őzlapocka | 36 |
Provence-i őzcomb | 36 |
Rántott vadnyúl | 37 |
Részeges fogoly | 37 |
Roston sült vadgalamb | 38 |
Rostonsült vaddisznó | 38 |
Rozmaringos nyúlpörkölt | 39 |
Rumos vaddisznócomb | 39 |
Spanyol nyúlsaláta | 40 |
Szalonka bazsalikomos sajtmártásban | 40 |
Szarvas illatos mártásban | 41 |
Szarvas-steak vörösbormártással | 41 |
Szarvascomb csőben sült karfiollal | 42 |
Szarvasnyelv-becsinált | 43 |
Szarvaspástétom tésztában | 43 |
Szarvaspörkölt | 44 |
Szarvasszeletek erdőkerülő módra | 45 |
Szép erdészné vacsorája | 45 |
Szilvás szalonka | 46 |
Tárkonyos őzleves | 46 |
Tárkonyos, gombás fogoly | 47 |
Tejfölös libaleves | 47 |
Tésztasaláta Diána módra | 48 |
Töltött fürj | 48 |
Töltött nyúl | 49 |
Tűzdelt nyúlszeletek | 49 |
Tűzdelt őzfilék | 50 |
Ünnepi nyúllakoma | 50 |
Vaddisznó kolbász | 51 |
Vaddisznó vöröskáposztával | 51 |
Vaddisznóbordák roston | 52 |
Vaddisznóragu erdészné módra | 52 |
Vaddisznószegy kéregben | 53 |
Vadgalamb birsalmaszósszal | 54 |
Vadgalamb Cumberland-mártással | 54 |
Vadgalambleves | 55 |
Vadgalamb olaszosan | 55 |
Vadgalamb póréhagymával | 56 |
Vadhasé tükörtojással | 56 |
Vadkacsa almával | 57 |
Vadkacsa szslonnaköntösben | 58 |
Vadkacsacomb zöldséges mártásban | 58 |
Vadkacsa-saláta | 59 |
Vadlibaleves | 59 |
Vadlibacomb pezsgős káposztával | 60 |
Vadlibamáj-kocsonya | 60 |
Vadmalac óvári módon | 61 |
Vadpástétom | 62 |
Vagdalt vadnyúlból | 62 |
Vendégváró fürjek | 63 |
Wellington-szarvasbélszín | 63 |
Zöldséges szalonkavagdalt | 64 |
Zöldséges vaddisznószeletek | 65 |
Mártások vadételekhez | |
Áfolyazselé | 66 |
Barnamártás | 66 |
Birsalmaszósz | 67 |
Borókamártás | 67 |
Borsmártás | 68 |
Cumberland-mártás | 68 |
Csipkebogyószósz | 69 |
Kaprimártás | 69 |
Kocsonya fekete ribizliből | 70 |
Mártás erdei gyümölcsből | 70 |
Meggykocsonya | 70 |
Mentás almakocsonya | 71 |
Mustármártás | 71 |
Narancsmártás | 72 |
Rókagomba-ragu | 72 |
Rubos barack | 73 |
Sajtmártás | 73 |
Vadas mártás | 73 |
Vargányaszósz | 74 |
Békebeli receptek | |
Dámvadcímer (fartő) angolosan | 75 |
Fácánpástétom hidegen | 75 |
Fogoly kocsonyában | 76 |
Őzszeletek (Cotelette) | 77 |
Vaddisznó-filé | 77 |
Vadkacsa savanyúan | 77 |