kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | STB Könyvek Könyvkiadó Kft |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 34 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-926-612-4 |
Előszó | 5 |
Angolos szarvasgerinc | 10 |
Aromás fürjek | 10 |
Banános kacsaszeletek | 11 |
Citromos vaddisznófej | 11 |
Citromos vadliba | 12 |
Curry-s vadliba | 12 |
Debreceni vaddisznókaraj | 13 |
Egyszerű fürjpecsenye | 14 |
Erdei szeletek | 14 |
Erdélyi őztokány | 15 |
Erdőszéli pecsenye | 15 |
Fácán császár módra | 16 |
Fácán forgónyárson | 16 |
Fácán vincellér módra | 17 |
Fenyvesalji szarvasleves | 18 |
Fogoly zöldborsóval | 18 |
Fokhagymás, párolt libacomb | 19 |
Frissen sült fácán brokkolival | 19 |
Fürj bundás almával | 20 |
Fürjtojás-saláta | 20 |
Galambleves rántott borsóval | 21 |
Gesztenyével töltött vadliba | 21 |
Gyümölcsös fürjsaláta | 22 |
Gyümölcsös szarvaslapocka | 22 |
Gyümölcsös vadpástétom | 23 |
Húsleves fácánból | 24 |
Ínyenc szarvaskolbász | 24 |
Jóllakott fürj | 25 |
Kacsacomb kelbimbóval | 26 |
Káposztás sült fácán | 26 |
Káposztás tésztával töltött kacsa | 27 |
Kelkáposztába göngyölt fogoly | 27 |
Kertészlány foglya | 28 |
Különleges szarvasragu | 28 |
Magyaros töltött fácán | 29 |
Mazsolás malac | 30 |
Mézes libamell | 30 |
Nyárson sült vadnyúl | 31 |
Nyúl pikáns mártással | 31 |
Nyúlragu | 32 |
Nyúltokány | 32 |
Orjaleves vaddisznóból | 33 |
Őzbordák roston | 34 |
Őzcomb narancsmártással | 34 |
Őzcomb vadász módra | 35 |
Őzcsorba | 35 |
Őzérmék kaprimártással | 36 |
Őzgerinc angolosan | 36 |
Őzláb tejszínes gombával | 37 |
Párolt őzlapocka | 37 |
Provence-i őzcomb | 38 |
Rántott vadnyúl | 38 |
Részeges fogoly | 39 |
Roston sült vadgalamb | 39 |
Rostonsült vaddisznó | 40 |
Rozmaringos nyúlpörkölt | 40 |
Rumos vaddisznócomb | 41 |
Spanyol nyúlsaláta | 41 |
Szalonka bazsalikomos sajtmártásban | 42 |
Szarvas illatos mártásban | 42 |
Szarvas-steak vörösbormártással | 43 |
Szarvascomb csőben sült karfiollal | 44 |
Szarvasnyelv-becsinált | 44 |
Szarvaspástétom tésztában | 45 |
Szarvaspörkölt | 46 |
Szarvasszeletek erdőkerülő módra | 46 |
Szép erdészné vacsorája | 47 |
Szilvás szalonka | 47 |
Tárkonyos őzleves | 48 |
Tárkonyos, gombás fogoly | 48 |
Tejfölös libaleves | 49 |
Tésztasaláta Diána módra | 49 |
Töltött fürj | 50 |
Töltött nyúl | 50 |
Tűzdelt nyúlszeletek | 51 |
Tűzdelt őzfilék | 51 |
Ünnepi nyúllakoma | 52 |
Vaddisznó kolbász | 52 |
Vaddisznó vöröskáposztával | 53 |
Vaddisznóbordák roston | 54 |
Vaddisznóragu erdészné módra | 54 |
Vaddisznószegy kéregben | 55 |
Vadgalamb birsalmaszósszal | 56 |
Vadgalamb Cumberland-mártással | 56 |
Vadgalambleves | 57 |
Vadgalamb olaszosan | 57 |
Vadgalamb póréhagymával | 58 |
Vadhasé tükörtojással | 58 |
Vadkacsa almával | 59 |
Vadkacsa szslonnaköntösben | 60 |
Vadkacsacomb zöldséges mártásban | 60 |
Vadkacsa-saláta | 61 |
Vadlibaleves | 62 |
Vadlibacomb pezsgős káposztával | 62 |
Vadlibamáj-kocsonya | 63 |
Vadmalac óvári módon | 63 |
Vadpástétom | 64 |
Vagdalt vadnyúlból | 64 |
Vendégváró fürjek | 65 |
Wellington-szarvasbélszín | 66 |
Zöldséges szalonkavagdalt | 66 |
Zöldséges vaddisznószeletek | 67 |
Mártások vadételekhez | 68 |
Áfolyazselé | 68 |
Barnamártás | 69 |
Birsalmaszósz | 69 |
Borókamártás | 70 |
Borsmártás | 70 |
Cumberland-mártás | 71 |
Csipkebogyószósz | 71 |
Kaprimártás | 72 |
Kocsonya fekete ribizliből | 72 |
Mártás erdei gyümölcsből | 73 |
Meggykocsonya | 73 |
Mentás almakocsonya | 74 |
Mustármártás | 74 |
Narancsmártás | 75 |
Rókagomba-ragu | 75 |
Rubos barack | 76 |
Sajtmártás | 76 |
Vadas mártás | 76 |
Vargányaszósz | 77 |
Békebeli receptek | 78 |