kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | STB Könyvek Könyvkiadó Kft |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 37 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9266-19-1 |
Farsang | |
Burgonyagánica sonkával | 13 |
Fursangi apró fánk | 20 |
Farsangi szalagos fánk | 21 |
Kolbászleves | 47 |
Mazsolás rizzsel töltött csirke | 54 |
Palócleves | 57 |
Sztrapacska | 67 |
Túrófánk | 72 |
Húsvét | |
Báránypástétom | 9 |
Bárányragu padlizsánnal | 10 |
Báránysült sajtos besamellel | 10 |
Bárányszeletek görögösen | 11 |
Citromos báránymell | 15 |
Erdélyi tárkonyos bárány | 18 |
Fehérboros nyúlcomb | 22 |
Görög bárányragu | |
Görög hagymás nyúl | 28 |
Görög húsvéti leves | 28 |
Húsvéti bárányleves | 31 |
Húsvéti kalács | 32 |
Húsvéti mázas gyümölcslepény | 32 |
Húsvéti reggeli | 3 |
Húsvéti sonka tojással | 34 |
Húsvéti torta | 34 |
Húsvéti töltike | 35 |
Kapros báránybecsinált | 36 |
Kenyérben sült sonka | 46 |
Nyárson pirított bárány | 55 |
Sonkaleves | 65 |
Töltött bárány | 69 |
Ünnepi báránygerinc | 75 |
Jom Kippur | |
Húsleves kreplachhal | 30 |
Karácsony | |
Aszaltszilva-leves | 6 |
Bejgli | 12 |
Diós-mézes pulykacomb | 16 |
Dióval rántott halszeletek | 16 |
Dorozsmai pontyfilé | 17 |
Fogas diómártásban | 22 |
Gesztenyekrémleves | 23 |
Gesztenyepuding | 24 |
Gesztenyés karaj | 24 |
Gesztenyés-narancsos pulykasaláta | 25 |
Gesztenyével töltött pulyka | 25 |
Halkocsonya | 29 |
Halsaláta | 30 |
Kacsamell pezsgőmártásban | 36 |
Karácsonyi aprósütemény | 37 |
Karácsonyi csokoládéfüggelék | 38 |
Karácsonyi csokoládés koszorúk | 38 |
Karácsonyi gyümölcsbólé | 39 |
Karácsonyi gyümölcsös kenyér | 39 |
Karácsonyi hablánc | 40 |
Karácsonyi kalács | 41 |
Karácsonyi malacsült | 41 |
Karácsonyi mandulalepény | 42 |
Karásconyi mézes függelék | 43 |
Karácsonyi ostya | 43 |
Karácsonyi torta | 44 |
Mákus guba | 53 |
Mazsolás borleves | 54 |
Olajbogyóval töltött pulykamell | 56 |
Pisztráng tejszínes gombamártással | 59 |
Pulykaleves | 59 |
Sajttal sült pulykamell | 61 |
Sült garnéla | 66 |
Sült lepényhal pikáns mártásban | 66 |
Tőkehalkrokett | 68 |
Töltött haltekercs | 71 |
Vörösboros körték | 76 |
Péntek | |
Töltött hal (Gefille fis) | 70 |
Peszah | |
Bundás macesz | 12 |
Burgonyatorta | 13 |
Céklaleves | 14 |
Kremzli | 50 |
Letkesz | 50 |
Maceszos tarhonya | 52 |
Macesztorta | 52 |
Peszahi almás rétes | 58 |
Szilveszter | |
Cipóban sült csülök | 14 |
Kaszinótojás | 44 |
Kaviárral töltött sárgarépa | 46 |
Kolbászos hagymaleves | 48 |
Krampampuli | 49 |
Rokfortos csiga | 60 |
Sajtgolyók | 61 |
Tatár bifsztek | 68 |
Tőkehalmájas halsaláta | 69 |
Töltött parizer | 71 |
Szombat | |
Sólet tojással | 64 |
Újév | |
Korhely bableves | 48 |
Lencsefőzelék | 51 |
Orjaleves | 57 |
Savanyú lencseleves | 62 |
Sertéskocsonya | 63 |
Újévi lencsés malac | 72 |
Újévi torta | 73 |
Újévi töltött malac | 74 |