Előszó | 5 |
A kellékekről és a biztonságról | 7 |
Grillen, roston, hamuban sült falatok | |
Almaleves mustárban pácolt csirkemell | 36 |
Bárány nyárson | 20 |
Báránybordák illatos vajban | 21 |
Bárányszeletek parázson | 22 |
Barbecue csirkecomb | 23 |
Borjúkaraj zöldborsóval | 16 |
Borjúmáj nyárson | 52 |
Borjúszelet töltött paradicsommal | 16 |
Boros borjúszelet | 14 |
Brazil nyárs | 54 |
Cukkinis halnyárs | 23 |
Családi bőségtál | 15 |
Csirkeérmék ananásszal | 51 |
Csirkemell császár módra | 47 |
Csirkemellfilék zöldjoghurtban | 11 |
Édes-savanyú pecsenye | 25 |
Egzotikus csirkecombok nyárson | 53 |
Finom rablóhús fóliában | 14 |
Fokhagymás grillcsirke | 31 |
Fokhagymás tekercs nyárson sütve | 41 |
Fóliában sült borjúcsülök | 27 |
Fóliás meglepetés | 37 |
Fűszeres húsgombócok nyárson | 38 |
Gombával töltött csirkemell | 10 |
Göngyölt tonhal | 10 |
Grillezett halfilé dinnyével | 19 |
Grillezett zöldségek parázshúsokhoz | 61 |
Gyümölcsös szűzérmék burokban | 34 |
Hamuban sült burgonya | 59 |
Hamuban sült pogácsa | 61 |
Harcsafilé nyárson | 52 |
Házinyúl nyárson sütve | 53 |
Húshengerek nyárson | 54 |
Húspogácsák gouda sajttal | 46 |
Illatos csirkeburger | 28 |
Jonatánnal töltött sonka | 20 |
Kaliforniai vagdalt | 33 |
Kapros csuka | 32 |
Kaukázusi saslik | 55 |
Kebab hallal és gyümölcsökkel | 67 |
Kolbászhúsos oldalas nyárson | 42 |
Kolbászkák roston sütve | 38 |
Kolbászos kempingtál | 9 |
Különleges gyümölcsnyárs | 60 |
Lazacgrill petrezselymes vajrózsákkal | 29 |
Májjal töltött sertésborda | 34 |
Mandarinos sertésborda | 44 |
Mandulás pisztráng | 35 |
Marhaborda hagymával | 30 |
Marhatekercsek faszénen sütve | 49 |
Mediterrán szűztekercs | 35 |
Mexikói pecsenye | 36 |
Mustáros rostélyos | 18 |
Nyárson sült feta sajt | 60 |
Nyárson sült tejes malac | 56 |
Olasz sertésborda | 12 |
Padlizsánágyra fektetett csirkecombok | 32 |
Parázsban sült ponty | 39 |
Parázson sült flekken | 39 |
Pikáns almás csirkemell | 46 |
Pikáns csípős sertésdagadó | 28 |
Pleskavica | 30 |
Pulykaszeletek édes pácban | 43 |
Pusztanyárs | 44 |
Rácson sült göcseji pecsenye | 42 |
Sajtos nyárs | 56 |
Scsevabcsicsa roston sütve | 40 |
Sertésmáj vörösborban pihentetve | 50 |
Sertésoldalas barbecue | 24 |
Sörrel pirított sertéscsülök | 57 |
Sült füstölt sertéscsülök | 40 |
Szalonnás gomba | 9 |
Tarka zöldséges nyársak ördögmártással | 58 |
Töltött gomba fóliában | 13 |
Töltött vesalica | 48 |
Vagdalt borjúhús gombával | 18 |
Vagdalt borjúszelet szalonnával | 17 |
Vagdalt hús fóliában | 12 |
Vegyes grilltál | 26 |
Vörösborban fürdetett kacsamell | 48 |
Vörösboros pecsenye | 45 |
Zsiványpecsenye | 50 |
Bográcsban készült finomságok | |
Aratógulyás parázs felett | 64 |
Brazil marhacsíkok parázs fölött | 72 |
Csukapörkölt | 64 |
Erdélyi ökörhús kölessel | 73 |
Fehérbabos szaftos gulyás | 72 |
Gyömbéres ropogós sertésoldalas | 74 |
Illatos marhacsíkok láng felett | 68 |
Kakasgulyás | 68 |
Kürtőskalács | 66 |
Lencsés kakaspörkölt gombával | 65 |
Öhöm | 69 |
Pacalpörkölt füstölt sertéslábbal | 71 |
Palócleves parázs fölött | 63 |
Parasztcsorba | 70 |
Pásztortarhonya bográcsban | 62 |
Pirosra sült marhaoldalas | 70 |
Egyéb | |
Barbecue-szósz | 59 |
Ördögpác | 62 |
Kellékek, felszerelések | 75 |