kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | STB Könyvek Könyvkiadó Kft |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 79 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9444-07-3 |
Előszó | 5 |
Levesek | |
Bajai vörösboros halászlé | 26 |
Borhableves | 14 |
Borleves | 13 |
Borleves kenyérrel és mazsolával | 16 |
Borleves kenyérrel | 12 |
Borleves kétszersülttel | 18 |
Eperleves | 65 |
Fehérboros kagylóleves | 72 |
Halleves vörösborral | 62 |
Hideg sörleves | 11 |
Hideg szamócaleves | 55 |
Rákleves | 40 |
Sörleves tejjel | 11 |
Tejszínes, boros gombaleves | 76 |
Windsor leves | 12 |
Húsos ételek | |
Bajor sörös kakas | 64 |
Bajor vese | 41 |
Báránycsülök bordói lében | 58 |
Báránylapocka veseraguval | 59 |
Bélszíntokány Gundel módra | 44 |
Birkacomb en papillon | 14 |
Bőrös malackaraj boros szilvával | 43 |
Bújtatott kotlett | 54 |
Ciprusi karaj | 52 |
Csirke bajor módra | 24 |
Csirke Boszporusz mártásban | 22 |
Csirkecombok illatos vörösborban | 73 |
Csirkecombok spanyol módra | 75 |
Csopaki pincepörkölt | 60 |
Ecetes vadas marhahús | 15 |
Elzászi kacsa | 25 |
Erdélyi báránypörkölt | 30 |
Erdélyi tokány | 45 |
Fehérpecsenye sörben | 62 |
Fekete lében pácolt marhafelsál | 49 |
Főtt marhahús erdélyi sommártással | 66 |
Karaj narancsos hagymaraguval | 77 |
Libamájszeletek sült almával | 34 |
Madeirás marhafelsál | 33 |
Marhafelsál malátás sörben | 44 |
Marharostélyos olajbogyó párolva | 74 |
Marinírozott sonka | 22 |
Mustos sült | 23 |
Nyírségi töltött báránycomb | 46 |
Párolt birkahús vörösborral | 24 |
Párolt burgundi sonka | 32 |
Párolt marhafelsál rizlingmártásban | 32 |
Pikáns pulykamell fehérborban | 64 |
Részeges borjúcsülök | 63 |
Savanyó vetrece | 38 |
Sertésnyelv vörös lében | 54 |
Sörös sertésszív | 56 |
Spárga csőben sütve | 36 |
Szalonnás hagymás marhatekercs | 16 |
Szőlőnedűvel párolt borjúcsülök | 58 |
Szőlősgazda kedvence | 48 |
Ürücomb boroskáposztában | 60 |
Vesepecsenye Blaskovics módra | 19 |
Vörösboros aprólék | 26 |
Vörösboros töltött kacsamell | 29 |
Vörösboros tűzdelt máj | 53 |
Zacskóban párolt sörös csirke | 40 |
Vadas és halas ételek | |
Angolna barna sörmártásban | 35 |
Borban párolt vaddisznófej | 17 |
Brassói szarvascomb | 39 |
Cseh ponty | 28 |
Gombás fogas csőben | 30 |
Harcsa vincellér módra | 38 |
Kérges vaddisznóhát Cumberland mártással | 20 |
Nyúl vadasan | 51 |
Őzcomb vörösbormártásban | 34 |
Őzcsülök valkói módra | 61 |
Párolt vaddisznócomb | 18 |
Süllőszelet sörtésztában | 24 |
Tokaji kocsonyázott pisztráng | 42 |
Tűzdelt fácán Radványi módon | 47 |
Úsztatott csuka szardellával | 27 |
Vaddisznóborda tokaji módra | 48 |
Vadnyúl erdész módra | 37 |
Váradi szarvasgerinc | 52 |
Vargányás szarvastokány | 50 |
Saláták, mártások, egyebek | |
Barnamártás | 36 |
Boros fondű | 72 |
Csiperkegomba Orly módra | 31 |
Erdélyi mártás | 21 |
Fehérboros töpörtyűs pogácsa | 76 |
Görög gombasaláta | 56 |
Görög hagymasaláta | 20 |
Örmény saláta | 57 |
Pezsgős párolt káposzta | 78 |
Sörös krémsajttal töltött burgonya | 74 |
Sörös tócsni | 78 |
Desszertek | |
Almaszeletek töltve | 71 |
Borkrémtorta | 68 |
Diós puding borhabbal | 70 |
Elzászi almatorta | 70 |
Görögdinnye vörösborban | 68 |
Körte Kati kedvére | 66 |
Piskóta "kissé spiccesen" | 67 |
Szőlős tejberizs | 69 |