kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Sajgó és Társa Bt. |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 42 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9266-13-2 |
Előszó | 5 |
Pástétomok | |
Ananászos tyúkpástétom | 10 |
Csukapástétom | 15 |
Diós fácánpástétom | 16 |
Disznótoros húspástétom | 17 |
Fogaspástétom tésztában | 18 |
Galambpástétom | 20 |
Hercegné húspástétom | 25 |
Húspástétom tésztában | 30 |
Kacsamell pástétom | 32 |
Kacsapástétom | 36 |
Kacsapástétom tésztában | 33 |
Lazacpástétom | 39 |
Májpástétom ínyenceknek | 38 |
Nyúlcomb tésztában | 43 |
Pisztrángpástétom kagylóval | 49 |
Sajtos fürjpástétom | 52 |
Tőkehalpástétom gombával | 57 |
Vaddisznópástétom | 59 |
Vegyes kenőmájas | 64 |
Zöldségpástétom | 66 |
Zselés sonkapástétom | 65 |
Galantinok | |
Csirkemell galantin | 13 |
Fogas galantin | 19 |
Gombás galantin | 21 |
Húsvéti töltike | 31 |
Jércegalantin | 26 |
Malacgalantin | 40 |
Mélytengeri tekercs | 42 |
Mogyorós pulykatekercs | 44 |
Pulykagalantin | 50 |
Szusi tenger gyümölcseivel | 53 |
Zöldséges galantin | 62 |
Pecsenyék hidegen | |
Debreceni karaj | 17 |
Gyümölcsös csirke | 24 |
Hideg bélszín | 26 |
Hideg hátszín | 27 |
Hideg hátszín másképpen | 28 |
Hideg Stefánia | 28 |
Ördögpecsenye | 44 |
Öreghegyi szűzpecsenye | 46 |
Parajos sertéskaraj | 47 |
Töltött csirkecomb | 60 |
Wellington-bélszín | 61 |
Zöldséges fasírozott | 64 |
Felfújtak, csőben sültek | |
Almás cukkini felfújt | 8 |
Almás palacsintafelfújt | 9 |
Brokkoli csőben sütve | 9 |
Burgonyafelfújt | 12 |
Csőben sült burgonya | 14 |
Darafelfújt | 16 |
Fokhagymaszuflé | 54 |
Füstölt pisztrángfelfújt | 20 |
Körteszuflé | 38 |
Lazacfelfújt | 39 |
Rákpuding | 48 |
Rizsfelfújt | 51 |
Sajtos lasange | 55 |
Sajtos libamájpuding | 52 |
Sajtszuflé | 55 |
Tésztafelfújt | 56 |
Tökfelfújt | 58 |
Lepények | |
Almás lepény | 8 |
Cukkinitorta | 13 |
Csípős csibelepény | 11 |
Csukalepény | 14 |
Gombás húslepény | 22 |
Huncut pékné | 29 |
Juhtúrós tésztában | 32 |
Olaszos lepény | 42 |
Parajtorta | 48 |
Parasztlepény | 45 |
Pulykacomb tésztában | 50 |
Töltött bagett | 58 |
Túrós lepény | 59 |
Zöld lepény | 62 |
Zöldséges pisztráng tésztában | 63 |
Krémek, habok | |
Banánhab | 10 |
Brokkolikrém | 12 |
Eperhab | 18 |
Feketekagyló hab | 19 |
Gombakrém | 22 |
Habkönnyű libamáj | 24 |
Húsos gombapuding | 30 |
Kacsamáj hab | 31 |
Kapribogyós tonhalhab | 33 |
Karfiolhab | 37 |
Kelpástétom | 35 |
Királyrák hab | 35 |
Magyaros libamájhab | 36 |
Olívakrém | 40 |
Padlizsánkrém | 46 |
Pisztránghab | 47 |
Pulykahab gyümölcskocsonyával | 51 |
Sajtkrém | 54 |
Tatár bifsztek | 56 |
Tojáskrém | 57 |
Zellerhab | 66 |
Kocsonyák | |
Halkocsonya | 23 |
Kocsonya sertéscsülökből | 34 |
Kocsonyás csibefalatok | 34 |
Malackocsonya | 41 |
Vegetáriánus kocsonya | 60 |
A hidegkonyha kiegészítői | 67 |
Békebeli receptek | 71 |