kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | STB Könyvek Könyvkiadó Kft |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 8 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 978-963-0367-70-7 |
Előszó | 5 |
A hidegbüfé | 7 |
Saláták, zöldségkoktélok | |
Angol csirkesaláta | 10 |
Cikóriakoktél | 15 |
Dalmát csirkemájsaláta | 12 |
Fogaskoktél | 16 |
Japán jércekoktél | 16 |
Lencsesaláta | 12 |
Magyaros hússaláta | 14 |
Mogyorós csirkesaláta | 11 |
Őszi saláta | 13 |
Sajtkoktél datolyával | 18 |
Spárgakoktél gyümölccsel | 19 |
Szárnyashús-saláta | 14 |
Ünnepi saláta | 9 |
Zöldséges tésztasaláta | 10 |
Krémek, habok | |
Fácánhabminyon | 18 |
Finom kacsamájhab | 24 |
Fűszeres vaj (Maitre d'hotel) | 23 |
Gombás vajkrém | 24 |
Heringkrémes minyon | 20 |
Kapros túrókrém | 20 |
Magyaros libamájhab | 28 |
Mentás, chilis sajtkrém | 22 |
Skordalia | 9 |
Tárkonyos camembert-krém | 23 |
Tavaszi túrókrém | 22 |
Tonhalas falatok | 21 |
Zöldfűszeres krémtúró | 21 |
Pástétomok | |
Borjúpástétom | 17 |
Halpástétom | 30 |
Kocsonyás sonkapástétom | 25 |
Libamájpástétom tésztában | 26 |
Magyaros húspástétom | 27 |
Pástétomtészta | 28 |
Tojás- és sajttálak | |
Alapkrém sajtos készítményekhez | 34 |
Gyümölcsös sajtfalatok | 34 |
Halkrémmel töltött tojás | 30 |
Kaszinótojás | 29 |
Petrezselymes sajtkorongok | 36 |
Tál töltött tojással | 32 |
Töltött tojás erdész módon | 31 |
Töltött tojás fészekben | 33 |
Vidám sajtfalatok | 35 |
Húsos és vegyes hidegtálak | |
Áfonyás lazactekercsek | 58 |
Aszpik marhahúsból | 36 |
Aszpik szárnyasból | 38 |
Bélszín zellersalátán | 17 |
Borjú-stefánia | 48 |
Csirkecombok kókuszbundában | 65 |
Főtt, füstölt marhanyelvtál | 40 |
Gesztenyévvel töltött pulyka | 56 |
Gyömbéres ropogós sertésoldalas | 50 |
Hideg borjúsült | 40 |
Hideg chilis csirkeszárnyak | 64 |
Hideg csabai karaj | 44 |
Hideg füstölt marhanyelv | 44 |
Hideg hálós szűzsült | 45 |
Hideg hátszíntál | 37 |
Hideg jérce Marchal módon | 57 |
Hideg libamáj zsírjában | 58 |
Hideg süllő egészben | 60 |
Hideg vagdalt | 50 |
Hidegtál gödöllői jércével | 54 |
Imbisz | 41 |
Kalocsai sertéskaraj | 46 |
Mámoros falatkák | 64 |
Marhahúsból készült prád | 51 |
Öreghegyi szűzpecsenye | 52 |
Pikáns mézes kacsamell | 60 |
Pirosra sült marhaoldalas | 49 |
Prágai sonkatál | 48 |
Sertéskaraj magyarosan | 47 |
Süllőtekercs fonyódi módon | 62 |
Sültestál zöldségekkel | 46 |
Szalonnás csirkefalatkák | 62 |
Tál felvágottakkal | 53 |
Tejes libamáj pecsenyezsírral | 59 |
Töltött libanyak | 63 |
Tormakrémes sonkatekercs | 54 |
Tűzdelt fácán | 61 |
Vegyestál egyféleképpen | 43 |
Vegyestál másképpen | 42 |
Wellington-bélszín | 39 |
A hidegtálak apró kísérői | |
Vegyes salátatálak ünnepi asztalra | 66 |
Almakosár | 76 |
Ananászkosár | 67 |
Brokkolitálka | 67 |
Patisszonkosár vegyes zöldséggel töltve | 68 |
Sárgadinnyekosár | 69 |
Padlizsánkosár majonézes zöldségekkel | 70 |
Uborkakosár | 68 |
Zellerkosár | 71 |
Giardinetto | 70 |
Vendégváró gyümölcstál | 72 |
Szőlőfürt vegyes gyümölccsel | 73 |
Pikáns vegyes kínálótál | 76 |
Sonkával töltött avokádó | 52 |
Mindenféle nyársak | |
Ananászos halnyársak | 75 |
Csirkefodor-nyársak | 74 |
Fűszeres húsgombócok nyárson | 74 |
Paradicsomos, mozzarellás nyársak | 72 |
A hidegkonyha kiegészítői | 77 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.