kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Sajgó és Társa Bt. |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 79 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 7 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-03-7283-5 |
A nagy kaland | 3 |
Hogyan használjuk a pálcikákat? | 5 |
Kis kínai fűszerlexikon | 5 |
A rizs főzése | 7 |
Ananászos rizs | 7 |
Ananászos tofu édes-savanyú mártásban | 8 |
Aprórákos főtt rizs | 8 |
Barackos csirkecsíkok | 9 |
Bárányos kínai kel | 9 |
Borjú bambuszrüggyel | 10 |
Brokkolis csirkemellcsíkok | 10 |
Chilimártás | 11 |
Citromízű csirkesült | 11 |
Cukkíni bundában | 12 |
Cukkíni párolva paradicsommal | 13 |
Currys rizs | 13 |
Currys zöldbabsaláta | 14 |
Csirke chilivel sütve | 14 |
Csirkemáj gyömbérrel és zöldborsóval | 15 |
Csirkemáj illatos mártásban | 15 |
Csirke szezámbundában | 16 |
Darált marhahús zöldbabbal | 16 |
Diós csirkecsíkok sütve | 17 |
Egyszerűen jó halleves | 17 |
Édes-savanyú leves | 18 |
Édes-savanyú marinált pontyrudacskák | 18 |
Édes-savanyú mártás | 19 |
Édes-savanyú sertés ananásszal | 19 |
Fokhagymás mártás | 20 |
Fokhagymás-petrezselymes sertésvese | 20 |
Főtt rizs gyömbérrel | 21 |
Fürjtojások édes-savanyún | 21 |
Füstös tojás | 22 |
Garnélarák piros mártásban | 22 |
Gesztenyés húskockák | 23 |
Gombás csirkehúsleves | 23 |
Gyömbéres húsdarabkák ananásszal | 24 |
Gyömbérmártás | 25 |
Húsleves | 25 |
Karalábésaláta | 26 |
Karfiol sütve | 26 |
Kínaikel-leves | 27 |
Kínaikel-saláta | 27 |
Kínaikel-tekercsek sertéshússal töltve | 28 |
Kukorica bársonyosan | 28 |
Kukoricás csirkesült | 29 |
Mandulás sertés rázva sütve | 29 |
Márványos-fűszeres tojás | 30 |
Mesés keleti rizssaláta | 31 |
Mélysütött húsgombócok | 31 |
Mustáros mártás | 32 |
Narancsos csirkecsíkok | 32 |
Oldalas vörösre sütve | 33 |
Padlizsánkockák fokhagymásan | 33 |
Padlizsános sertéshús | 34 |
Parajos sertéshús | 34 |
Paraj pirított szezámmaggal | 35 |
Parajsaláta melegen | 35 |
Pácolt csirkeszárnyak | 36 |
Párolt csirkemell | 36 |
Párolt-sült húsgolyók mártásban | 37 |
Párolt póréhagyma szójacsírában | 37 |
Pekingi palacsinta | 38 |
Pirított rizs zöldséggel | 38 |
Pirosra sült tofu | 39 |
Póréhagymaleves csirkalabdákkal | 39 |
Rizzsel töltött káposztatekercsek | 40 |
Sertéscsíkok sokféle zöldséggel sütve | 40 |
Sertés fokhagymával és kínai kellel | 41 |
Sertéshúsos tojásvirágleves | 42 |
Sült illatos gomba | 42 |
Sült káposzta | 43 |
Sült rizs csirkehússal | 43 |
Sült rizs sonkával és szójacsírával | 44 |
Sült szójacsíra | 44 |
Sült tojás zöldbabbal | 45 |
Szecsuáni marharagu | 45 |
Szecsuáni tintahal | 46 |
Szezámos-mogyorós főtt rizs | 47 |
Szilvamártások | 47 |
Színes csirkecsíkok sült tésztával | 47 |
Színes pirított gomba | 48 |
Szójacsíra-saláta tavasziasan | 49 |
Szójacsírás hús Taj-Po konyhájából | 49 |
Szójás golyók keletiesen | 50 |
Szűzpecsenye fokhagymás üvegtésztával | 50 |
Tavaszi marharagu | 51 |
Tésztabatyuleves | 52 |
Tintahalkarikák brokkolival | 52 |
Tintahalkarikák édes-savanyú mártásban | 53 |
Tofu borsóval és gombával | 54 |
Tojássárgája a császároktól | 54 |
Tüzes fazék | 55 |
Uborka édes-savanyún | 55 |
Üvegtészta-saláta gazdagon | 56 |
Zamatos tofugombóckák | 56 |
Zellerrudacskák bundában | 57 |
Zöld chilliszósz | 58 |
Zöldhagymás hús tüzesen | 58 |
Zöld rizs | 59 |
Zöldséges csirkeleves metélttel | 59 |
Zöldségleves | 60 |
Zöldsaláta hidegen | 60 |
Időmutató | 62 |
Kalóriamutató | 66 |
Élelmiszerek energiatartalma | 70 |
Tárgymutató | 72 |