kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Sajgó és Társa Bt. |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 79 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-03-7283-5 |
A nagy kaland | 3 |
Hogyan használjuk a pálcikákat? | 5 |
Kis kínai fűszerlexikon | 5 |
A rizs főzése | 7 |
Ananászos rizs | 7 |
Ananászos tofu édes-savanyú mártásban | 8 |
Aprórákos főtt rizs | 8 |
Barackos csirkecsíkok | 9 |
Bárányos kínai kel | 10 |
Borjú bambuszrüggyel | 10 |
Brokkolis csirkemellcsíkok | 11 |
Chilimártás | 12 |
Citromízű csirkesült | 12 |
Cukkíni bundában | 13 |
Cukkíni párolva paradicsommal | 14 |
Currys rizs | 14 |
Currys zöldbabsaláta | 15 |
Csirke chilivel sütve | 15 |
Csirkemáj gyömbérrel és zöldborsóval | 16 |
Csirkemáj illatos mártásban | 17 |
Csirke szezámbundában | 17 |
Darált marhahús zöldbabbal | 18 |
Diós csirkecsíkok sütve | 18 |
Egyszerűen jó halleves | 19 |
Édes-savanyú leves | 19 |
Édes-savanyú marinált pontyrudacskák | 20 |
Édes-savanyú mártás | 21 |
Édes-savanyú sertés ananásszal | 21 |
Fokhagymás mártás | 22 |
Fokhagymás-petrezselymes sertésvese | 22 |
Főtt rizs gyömbérrel | 23 |
Fürjtojások édes-savanyún | 23 |
Füstös tojás | 24 |
Garnélarák piros mártásban | 25 |
Gesztenyés húskockák | 25 |
Gombás csirkehúsleves | 26 |
Gyömbéres húsdarabkák ananásszal | 27 |
Gyömbérmártás | 28 |
Húsleves | 28 |
Karalábésaláta | 29 |
Karfiol sütve | 29 |
Kínaikel-leves | 30 |
Kínaikel-saláta | 30 |
Kínaikel-tekercsek sertéshússal töltve | 31 |
Kukorica bársonyosan | 32 |
Kukoricás csirkesült | 32 |
Mandulás sertés rázva sütve | 33 |
Márványos-fűszeres tojás | 34 |
Mesés keleti rizssaláta | 34 |
Mélysütött húsgombócok | 35 |
Mustáros mártás | 36 |
Narancsos csirkecsíkok | 36 |
Oldalas vörösre sütve | 37 |
Padlizsánkockák fokhagymásan | 37 |
Padlizsános sertéshús | 38 |
Parajos sertéshús | 38 |
Paraj pirított szezámmaggal | 39 |
Parajsaláta melegen | 39 |
Pácolt csirkeszárnyak | 40 |
Párolt csirkemell | 40 |
Párolt-sült húsgolyók mártásban | 41 |
Párolt póréhagyma szójacsírában | 42 |
Pekingi palacsinta | 42 |
Pirított rizs zöldséggel | 43 |
Pirosra sült tofu | 43 |
Póréhagymaleves csirkalabdákkal | 44 |
Rizzsel töltött káposztatekercsek | 44 |
Sertéscsíkok sokféle zöldséggel sütve | 45 |
Sertés fokhagymával és kínai kellel | 46 |
Sertéshúsos tojásvirágleves | 47 |
Sült illatos gomba | 47 |
Sült káposzta | 48 |
Sült rizs csirkehússal | 48 |
Sült rizs sonkával és szójacsírával | 49 |
Sült szójacsíra | 49 |
Sült tojás zöldbabbal | 50 |
Szecsuáni marharagu | 50 |
Szecsuáni tintahal | 51 |
Szezámos-mogyorós főtt rizs | 52 |
Szilvamártások | 52 |
Színes csirkecsíkok sült tésztával | 53 |
Színes pirított gomba | 53 |
Szójacsíra-saláta tavasziasan | 54 |
Szójacsírás hús Taj-Po konyhájából | 55 |
Szójás golyók keletiesen | 55 |
Szűzpecsenye fokhagymás üvegtésztával | 56 |
Tavaszi marharagu | 57 |
Tésztabatyuleves | 58 |
Tintahalkarikák brokkolival | 58 |
Tintahalkarikák édes-savanyú mártásban | 59 |
Tofu borsóval és gombával | 60 |
Tojássárgája a császároktól | 60 |
Tüzes fazék | 61 |
Uborka édes-savanyún | 62 |
Üvegtészta-saláta gazdagon | 62 |
Zamatos tofugombóckák | 63 |
Zellerrudacskák bundában | 63 |
Zöld chilliszósz | 64 |
Zöldhagymás hús tüzesen | 64 |
Zöld rizs | 65 |
Zöldséges csirkeleves metélttel | 65 |
Zöldségleves | 66 |
Zöldsaláta hidegen | 67 |