kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Sajgó és Társa Bt. |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 79 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 31 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9266-27-2 |
Almaleves | 7 |
Árpadara leves | 7 |
Babos hússaláta | 8 |
Babos rizs | 8 |
Báránysült | 9 |
Brokkoli krémleves gyorsan | 9 |
Brokkolisaláta | 10 |
Burgonyagombóc | 10 |
Burgonyás zöldbab | 11 |
Cukkinis pecsenye | 11 |
Csirkemell ötféle gombával | 12 |
Csontleves | 13 |
Csőben sült kagyló | 13 |
Diétás tökfőzelék | 14 |
Erősítő étel | 14 |
Fasírozott római módra | 15 |
Finom borda | 16 |
Fokhagymás sült padlizsán | 16 |
Fokhagymás tejben áztatott busa | 17 |
Fűszeres tőkehal burgonyában | 17 |
Gombás marhasült | 18 |
Gombás pulykafasírt | 19 |
Grillezett pulykamell | 20 |
Gyümölccsel töltött galamb | 20 |
Gyümölcsös kölestorta | 21 |
Gyümölcsös túrókrém | 21 |
Hal kaprimártásban | 22 |
Halpaprikás | 22 |
Hamis gulyás | 23 |
Hamis halászlé | 23 |
Házi joghurt | 24 |
Hideg csirkepástétom | 24 |
Hideg eperleves | 25 |
Hideg haltekerecs | 25 |
Joghurtos pulykanyárs | 26 |
Joghurtos zabkása | 27 |
Karfiolleves | 27 |
Könnyű parajkrém | 28 |
Kukoricás gombasaláta | 28 |
Lecsós marhaszelet | 29 |
Mandarinos joghurt | 29 |
Mandulás zöldbab | 30 |
Mandulás-zöldbabos burgonya | 30 |
Natúrszelet vegyes körettel | 31 |
Padlizsánpörkölt | 31 |
Paradicsomos bab brokkolival | 32 |
Paradicsomos harcsa | 32 |
Paradicsomos káposzta | 33 |
Paradicsomos karfiol | 33 |
Paradicsomos-kukoricás gombasaláta | 34 |
Paradicsomos-paprikás sajtos tészta | 34 |
Parajsaláta | 35 |
Párolt marhafartő | 35 |
Patiszonsaláta | 36 |
Pikáns csirkemell | 36 |
Pikáns sajtsaláta | 37 |
Pulykafodor | 37 |
Répafőzelék | 38 |
Rozmaringos burgonya | 38 |
Rozslepény | 39 |
Sajtos cukkini | 40 |
Sajtos zöldségleves | 40 |
Sajttal töltött alma | 41 |
Sajttészta | 41 |
Sárgarépa krémleves | 42 |
Sárgarépalepény | 42 |
Sárgarépás burgonyafészek | 43 |
Savanyú tojásleves | 44 |
Soktojásos leves | 44 |
Spagettisaláta | 45 |
Spárga lengyelesen | 45 |
Spenótrizottó | 46 |
Sült alma datolyával | 46 |
Szegényes rakott karfiol | 47 |
Szójás pulykatokány | 47 |
Tarka sajtsaláta | 48 |
Tavaszi borjúcomb | 48 |
Tejben ázott borjúmáj | 49 |
Téli gyümölcssaláta | 49 |
Tojásgombócleves | 50 |
Tojáskocsonya | 50 |
Tojásos rizottó paradicsommal | 51 |
Tojásos vese | 51 |
Tojással töltött uborka | 52 |
Tölött pritamin | 52 |
Töltött rostélyos | 53 |
Török csirke | 53 |
Török zöldbab | 54 |
Túrógaluska | 54 |
Túrós rakott krumpli | 55 |
Vadas marhafelsál | 55 |
Virslis karfiol | 56 |
Zabkorpás alma meggyöntettel | 57 |
Zabkorpás pogácsa | 57 |
Zabpehely keksz | 58 |
Zabpelyhes töltött káposzta | 59 |
Zöldborsóleves szárnyas galuskával | 60 |
Zöldséges borjúnyelv | 61 |
Zöldséges-babos rizs gombaszósszal | 61 |
Zöldségfelfújt | 62 |
Önök küldték | 63 |
Burgonyás egytál | 63 |
Zöldséges rizs | 63 |
Vegyes zöldségfelfújt | 65 |
Tönkölyleves | 66 |
Hagymás banánleves | 67 |
Tejszínes málnakrémleves | 67 |
Joghurtos gyümölcssaláta | 68 |
Mézes banánturmix | 68 |
Ajánlott sütési-főzési módszerek | 69 |
Általános tanácsok az egészséges táplálkozáshoz | 72 |
A konyhafőnök ajánlata | 74 |
Paradicsom-mozzarella tál | 74 |
Élelmiszerek energiatartalma | 75 |