kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Sajgó és Társa Bt. |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 79 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 21 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-9266-18-3 |
Megjegyzés: | Négy fekete-fehér illusztrációval. |
Levesek | |
Bableves füstölt pulykacombbal | 13 |
Finom lúdgégeleves | 13 |
Finom nyúlleves | 14 |
Gyümölcsös csirkeleves | 15 |
Húsvéti bárányleves | 15 |
Kapros halleves | 16 |
Parasztcsorba | 16 |
Pikáns húsgombócleves | 17 |
Savanyú halleves | 17 |
Tejfölös borjúleves | 18 |
Zöldséges pulykaszárnyleves | 18 |
Pecsenyék, sültek, egytálételek | |
Afrika-tál ínyenceknek | 20 |
Alföldi sertésszelet | 20 |
Almás karaj | 21 |
Bajor hústekercsek | 22 |
Bakacsupor | 22 |
Bakonyi borda | 23 |
Báránymuszaka | 23 |
Birkagulyás | 24 |
Birkapörkölt | 24 |
Borjúpaprikás | 25 |
Borókás birkacomb | 25 |
Citromos hal | 26 |
Cordon bleu | 26 |
Dorozsmai molnárponty | 27 |
Egybensült borjúcsülök | 27 |
Egyszerű-nagyszerű csirke | 28 |
Erdélyi fatányéros | 28 |
Erdélyi marhatokány | 29 |
Fokhagymás nyúl | 29 |
Fóliás fasírt | 30 |
Gyümölccsel töltött liba | 30 |
Gyümölcsös pulykatekercsek | 31 |
Hagymás rostélyos | 32 |
Hirtelensült csirkemáj meggyszósszal | 32 |
Illatos töltött csirke | 33 |
Ínyes libapecsenye | 33 |
Jóasszony pecsenyéje | 34 |
Kakukkfüves libamell | 34 |
Kapros-gombás pulykamell | 35 |
Karajszeletek tárkonyos mártásban | 35 |
Káposztás kacsa | 36 |
Kijevi pulykatekercs | 37 |
Kótyagos kappan | 37 |
Különleges rántott ponty | 38 |
Libacomb székelyesen | 38 |
Ludaskása | 39 |
Majorannás tokány | 39 |
Magyaros libamáj | 40 |
Mandulás pisztráng | 40 |
Mazsolás libanyak | 41 |
Márton-napi tömött lúd | 41 |
Nyúlpaprikás | 42 |
Nyúl vadasmártásban | 42 |
Pásztorhús puliszkával | 43 |
Pikáns csirkefalatok | 44 |
Ponty Orly módra | 44 |
Provence-i ragu | 45 |
Pulykamájrizottó | 45 |
Rácponty | 46 |
Rántott borjúláb | 46 |
Részeges csirke | 47 |
Ropogós csirkecombok tárkonyos vajjal | 47 |
Ropogós malac | 48 |
Rozmaringos oldalas | 48 |
Sajtos-brokkolis pulykatál | 49 |
Sörrel sült csülök | 50 |
Szilvás kacsapecsenye | 50 |
Szláv csirkemell | 51 |
Szőlőleves töltike | 51 |
Tarhonyás kacsa | 52 |
Tejfölös pulykaragu galuskával | 52 |
Töltött bárány | 53 |
Töltött sertésdagadó | 53 |
Tyúk vincellér módra | 54 |
Vesepecsenye angolosan | 54 |
Vörösre sült oldalas | 55 |
Zöldséges húsfalatok | 55 |
Zöldséges marharagu | 56 |
Zsályás pulykapecsenye | 56 |
Parázson készült ételek | |
Bárányrotyogós | 58 |
Csülökbogrács | 58 |
Délvidéki falatok | 59 |
Fűszeres rostélyos | 59 |
Hátszín udvarmester módra | 60 |
Keleti nyárs | 60 |
Kostas kedvenc nyársa | 61 |
Party kolbászkák | 61 |
Pulykanyársak gazdagon | 62 |
Roston sült pisztráng | 62 |
Vendégvárók, hideg finomságok | |
Csekonics saláta | 64 |
Halas pizza | 64 |
Házi kocsonya gazdagon | 65 |
Húsos pirog | 66 |
Kacsakocsonya | 66 |
Libamáj zsírjában | 67 |
Tonhalkrém | 67 |
Pikáns hússaláta | 68 |
Sonkás tekercs | 68 |
Tatár bifsztek | 69 |