kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Sajgó és Társa Bt. |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 21 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-9266-39-6 |
Megjegyzés: | Néhány fekete-fehér illusztrációval. |
Előszó | 5 |
Bevásárlás előtt | 7 |
Levesek | |
Bableves füstölt pulykacombbal | 13 |
Finom lúdgégeleves | 14 |
Finom nyúlleves | 14 |
Gyümölcsös csirkeleves | 15 |
Húsvéti bárányleves | 16 |
Kapros halleves | 16 |
Parasztcsorba | 17 |
Pikáns húsgombócleves | 18 |
Savanyú halleves | 18 |
Tejfölös borjúleves | 19 |
Zöldséges pulykaszárnyleves | 20 |
Pecsenyék, sültek, egytálételek | |
Afrika-tál ínyenceknek | 20 |
Alföldi sertésszelet | 21 |
Almás karaj | 22 |
Bajor hústekercsek | 22 |
Bakacsupor | 23 |
Bakonyi borda | 24 |
Báránymuszaka | 24 |
Birkagulyás | 25 |
Birkapörkölt | 26 |
Borjúpaprikás | 26 |
Borókás birkacomb | 27 |
Citromos hal | 28 |
Cordon bleu | 28 |
Dorozsmai molnárponty | 29 |
Egybensült borjúcsülök | 30 |
Egyszerű-nagyszerű csirke | 30 |
Erdélyi fatányéros | 31 |
Erdélyi marhatokány | 32 |
Fokhagymás nyúl | 32 |
Fóliás fasírt | 33 |
Gyümölccsel töltött liba | 34 |
Gyümölcsös pulykatekercsek | 34 |
Hagymás rostélyos | 35 |
Hirtelensült csirkemáj meggyszósszal | 36 |
Illatos töltött csirke | 36 |
Ínyes libapecsenye | 37 |
Jóasszony pecsenyéje | 38 |
Kakukkfüves libamell | 38 |
Kapros-gombás pulykamell | 39 |
Karajszeletek tárkonyos mártásban | 40 |
Káposztás kacsa | 40 |
Kijevi pulykatekercs | 41 |
Kótyagos kappan | 42 |
Különleges rántott ponty | 42 |
Libacomb székelyesen | 43 |
Ludaskása | 44 |
Majorannás tokány | 44 |
Magyaros libamáj | 45 |
Mandulás pisztráng | 46 |
Mazsolás libanyak | 46 |
Márton-napi tömött lúd | 47 |
Nyúlpaprikás | 48 |
Nyúl vadasmártásban | 48 |
Pásztorhús puliszkával | 49 |
Pikáns csirkefalatok | 50 |
Ponty Orly módra | 50 |
Provence-i ragu | 51 |
Pulykamájrizottó | 52 |
Rácponty | 52 |
Rántott borjúláb | 53 |
Részeges csirke | 54 |
Ropogós csirkecombok tárkonyos vajjal | 54 |
Ropogós malac | 55 |
Rozmaringos oldalas | 56 |
Sajtos-brokkolis pulykatál | 56 |
Sörrel sült csülök | 57 |
Szilvás kacsapecsenye | 58 |
Szláv csirkemell | 58 |
Szőlőleves töltike | 59 |
Tarhonyás kacsa | 60 |
Tejfölös pulykaragu galuskával | 60 |
Töltött bárány | 61 |
Töltött sertésdagadó | 62 |
Tyúk vincellér módra | 62 |
Vesepecsenye angolosan | 63 |
Vörösre sült oldalas | 64 |
Zöldséges húsfalatok | 64 |
Zöldséges marharagu | 65 |
Zsályás pulykapecsenye | 66 |
Parázson készült ételek | |
Bárányrotyogós | 66 |
Csülökbogrács | 67 |
Délvidéki falatok | 68 |
Fűszeres rostélyos | 68 |
Hátszín udvarmester módra | 69 |
Keleti nyárs | 70 |
Kostas kedvenc nyársa | 70 |
Party kolbászkák | 71 |
Pulykanyársak gazdagon | 71 |
Roston sült pisztráng | 72 |
Vendégvárók, hideg finomságok | |
Csekonics saláta | 72 |
Halas pizza | 73 |
Házi kocsonya gazdagon | 74 |
Húsos pirog | 74 |
Kacsakocsonya | 75 |
Libamáj zsírjában | 76 |
Tonhalkrém | 76 |
Pikáns hússaláta | 77 |
Sonkás tekercs | 77 |
Tatár bifsztek | 78 |