kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | STB Könyvek Könyvkiadó Kft |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 55 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 19 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-926-656-6 |
Megjegyzés: | Néhány fekete-fehér illusztrációval. |
Előszó | 5 |
A sertés húsrészei | 7 |
Bontott húsrészek | 8 |
Előételek hidegen, melegen | |
Disznófősajt | 19 |
Fűszeres szalonnakrém | 53 |
Gyulai sertéskaraj | 14 |
Hercegnő tekercs | 15 |
Ínyenc tarja | 18 |
Parajos tekercs | 27 |
Rántott velő | 70 |
Sertéskocsonya | 18 |
Sertéstarja zselében | 30 |
Sertésszűz tésztába burkolva | 24 |
Tepertős pogácsa | 20 |
Tojásos karajkocsonya | 29 |
Töltött sertésláb | 16 |
Zöldséges galantin | 20 |
Zöldséges kocsonya | 24 |
Levesek | |
Bakonyi rókagombaleves | 22 |
Csontlé | 10 |
Csorbaleves lapockával | 11 |
Erdélyi gulyásleves | 10 |
Jókai bableves | 9 |
Kaszásleves | 13 |
Korhelyleves | 12 |
Lencseleves | 16 |
Májgombócleves | 12 |
Orjaleves | 14 |
Tárkonyos bableves | 72 |
Egytálételek | |
Bácskai rizottó | 41 |
Bajor gulyás | 22 |
Bigos | 35 |
Gyuvecs apróhússal | 44 |
Húsos derelye | 67 |
Kelkáposztatorta | 62 |
Lengyel káposztástál | 34 |
Magyaros rakott krumpli | 68 |
Parasztserpenyős | 50 |
Rakott kelkáposzta | 42 |
Rakodd padlizsán | 42 |
Rizses dagadó | 17 |
Rozmaringos karaj burgonyával | 54 |
Sertésborda káposztával | 28 |
Sertésoldalas paprikával | 69 |
Sertéstarja babbal | 48 |
Sváb káposzta | 46 |
Székelygulyás | 40 |
Tarhonyás sertéshús | 40 |
Töltött karaj pikáns káposztával | 56 |
Apróhúsok, sültek, pecsenyék | |
Banános sonkatekercs | 26 |
Bécsi sült | 39 |
Bécsi szelet | 68 |
Borsos tokány | 38 |
Csikóstokány | 34 |
Édes-savanyú sertés | 26 |
Egyszerű vagdalt | 61 |
Erdélyi fatányéros | 64 |
Erdélyi flekken | 60 |
Fokhagymás sertésmáj | 44 |
Főtt hús kenyérmártással | 47 |
Frankfurti tokány | 38 |
Gombás sertéstarja | 52 |
Gombás, hagymás pecsenye | 36 |
Grillezett érmék almával | 73 |
Hagymás sertéskaraj | 55 |
Hentestokány | 37 |
Magyar sertéspörkölt | 36 |
Morzsás érmék | 57 |
Milánói sertésborda | 64 |
Parajos karaj | 51 |
Párolt karaj mogyorómártással | 75 |
Pikáns kerti falatok | 76 |
Pirított máj | 45 |
Rántott sertésmáj | 70 |
Rostélyon sült sajtos karaj | 74 |
Sertéscomb vadasan | 71 |
Sertésdagadó gyümölccsel | 23 |
Sertésfilé joghurtszószban | 32 |
Sertésgerinc borsmentával | 25 |
Sertéshús palacsintatésztában | 60 |
Sertéskaraj gombamártással | 59 |
Sertéskaraj kávémártásban | 58 |
Sertéskaraj mustármártásban | 63 |
Sertésoldalas szecsuáni módra | 58 |
Sertéspaprikás | 33 |
Sertéssült körtével | 50 |
Sertésszűz Colbert módra | 74 |
Sertésszelet Holstein módra | 46 |
Sonkaropogós | 65 |
Sonkás tekercs | 54 |
Sörrel sült tarja | 48 |
Stefánia sertéshúsból | 62 |
Sült kolbász | 66 |
Tepsis fasírt | 49 |
Tésztában sült csülök | 43 |
Töltött felsál | 30 |
Töltött karaj fehérborban | 52 |
Töltött sertéscomb | 32 |
Tötlött sertésdagadó | 21 |
Zöldfűszeres sertéskaraj | 28 |
Mártások | 77 |