1.062.395

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A 100 legjobb étel római tálban

Mindennapi és különleges receptek nemcsak ínyenceknek

Szerkesztő
Kistarcsa
Kiadó: STB Könyvek Könyvkiadó Kft
Kiadás helye: Kistarcsa
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím: A 100 legjobb
Kötetszám: 30
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9266-28-0
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előszó5
Almával sült csirkemell9
Amur sütve9
Ananászos borjúsült10
Angolos bélszín10
Babos füstölt hús spanyolosan11
Banánnal töltött borjúborda12
Banános pecsenye12
Báránysült fűszeres raguval13
Borda savanyú uborkamártással14
Borjúrizottó14
Borjúszelet sherryben15
Boros csirke16
Boros halragu16
Bújtatott fasírt17
Burgundi marhasült18
Currys nyúl18
Csemege sertéssült19
Cseresznyés felfújt20
Csirke kávémártásban20
Datolyás kenyér21
Egyszerű bélszín21
Elzászi pulyka22
Fabada22
Fácánsült23
Fasírozott24
Fokhagymás rostélyos24
Fűszeres pontyszeletek25
Fűszeres vaddisznóborda25
Gesztenyés pulykamell26
Gombás hátszín curryvel26
Gombavagdalt27
Gyümölcsös borjúcsíkok28
Hagymás húskocka28
Hagymás savanyú káposzta29
Hagymás sertésborda29
Hallabdák30
Hallal töltött palacsinta30
Hallal töltött paradicsom31
Halszeletek hollandi mártásban32
Halszeletek savanyú káposztával32
Harcsatekercs33
Hátszín vörösboros gyöngyhagymával34
Húsos kása34
Húsos lecsó35
Indonéz csirke36
Kolbászos burgonyafelfújt36
Májas rizzsel töltött csirke37
Marhatokány38
Mustos marhaszelet38
Narancsos őzszelet39
Óvári fogasszeletek40
Paradicsomos ponty40
Paradicsomos ürügerinc41
Párolt banán41
Párolt törpeharcsa42
Pikáns halas felfújt42
Pikáns szarvasgerinc43
Pisztráng szalonnaköntösben43
Ponty raguval44
Pontyfilé elnök módra44
Portugál padlizsán45
Rakott birka46
Rakott libamáj46
Rakott karfiol gombával47
Rakott krumpli túróval47
Rakott libamáj48
Rakott rostélyos48
Rebarbarafelfújt49
Római csirkeszuflé50
Római ínyencfalatok50
Római palacsinta51
Római pulyka52
Római sonka52
Római túrós 53
Római zöldbab53
Rozmaringos pulykamell54
Rumos marhasült54
Sertéscsülök kapros káposztával55
Sertésvese paradicsommal55
Sonkás-sajtos csirkeropogós56
Sült bab56
Sült hal görögösen57
Szalonnás zöldbab58
Szerb rizses kacsa58
Tálban sült kafta59
Tarhonyás csirke60
Tárkonyos bárányborda60
Tejben párolt csirkemell61
Tejfölös máj61
Tejszínes csirke62
Töltött cukkini62
Töltött pecsenyekacsa63
Tűzdelt nyúlhús64
Vegyes gyümölcsköret64
Velencei spagetti65
Virslis gombavagdalt66
Zöldséges húsgombócok66
Zöldséges hússzeletek67
Zöldségragu68
Zsiványpecsenye68
Önök küldték
Kolbászos borda káposztával69
Körtefelfújt70
Omlós rostélyos70
Pásztorhús71
Rakott hal rizzsel 72
Római puliszka72
Savanyú vetrece73
Fűszerkalauz74
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem