kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | STB Könyvek Könyvkiadó Kft |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9266-28-0 |
Előszó | 5 |
Almával sült csirkemell | 9 |
Amur sütve | 9 |
Ananászos borjúsült | 10 |
Angolos bélszín | 10 |
Babos füstölt hús spanyolosan | 11 |
Banánnal töltött borjúborda | 12 |
Banános pecsenye | 12 |
Báránysült fűszeres raguval | 13 |
Borda savanyú uborkamártással | 14 |
Borjúrizottó | 14 |
Borjúszelet sherryben | 15 |
Boros csirke | 16 |
Boros halragu | 16 |
Bújtatott fasírt | 17 |
Burgundi marhasült | 18 |
Currys nyúl | 18 |
Csemege sertéssült | 19 |
Cseresznyés felfújt | 20 |
Csirke kávémártásban | 20 |
Datolyás kenyér | 21 |
Egyszerű bélszín | 21 |
Elzászi pulyka | 22 |
Fabada | 22 |
Fácánsült | 23 |
Fasírozott | 24 |
Fokhagymás rostélyos | 24 |
Fűszeres pontyszeletek | 25 |
Fűszeres vaddisznóborda | 25 |
Gesztenyés pulykamell | 26 |
Gombás hátszín curryvel | 26 |
Gombavagdalt | 27 |
Gyümölcsös borjúcsíkok | 28 |
Hagymás húskocka | 28 |
Hagymás savanyú káposzta | 29 |
Hagymás sertésborda | 29 |
Hallabdák | 30 |
Hallal töltött palacsinta | 30 |
Hallal töltött paradicsom | 31 |
Halszeletek hollandi mártásban | 32 |
Halszeletek savanyú káposztával | 32 |
Harcsatekercs | 33 |
Hátszín vörösboros gyöngyhagymával | 34 |
Húsos kása | 34 |
Húsos lecsó | 35 |
Indonéz csirke | 36 |
Kolbászos burgonyafelfújt | 36 |
Májas rizzsel töltött csirke | 37 |
Marhatokány | 38 |
Mustos marhaszelet | 38 |
Narancsos őzszelet | 39 |
Óvári fogasszeletek | 40 |
Paradicsomos ponty | 40 |
Paradicsomos ürügerinc | 41 |
Párolt banán | 41 |
Párolt törpeharcsa | 42 |
Pikáns halas felfújt | 42 |
Pikáns szarvasgerinc | 43 |
Pisztráng szalonnaköntösben | 43 |
Ponty raguval | 44 |
Pontyfilé elnök módra | 44 |
Portugál padlizsán | 45 |
Rakott birka | 46 |
Rakott libamáj | 46 |
Rakott karfiol gombával | 47 |
Rakott krumpli túróval | 47 |
Rakott libamáj | 48 |
Rakott rostélyos | 48 |
Rebarbarafelfújt | 49 |
Római csirkeszuflé | 50 |
Római ínyencfalatok | 50 |
Római palacsinta | 51 |
Római pulyka | 52 |
Római sonka | 52 |
Római túrós | 53 |
Római zöldbab | 53 |
Rozmaringos pulykamell | 54 |
Rumos marhasült | 54 |
Sertéscsülök kapros káposztával | 55 |
Sertésvese paradicsommal | 55 |
Sonkás-sajtos csirkeropogós | 56 |
Sült bab | 56 |
Sült hal görögösen | 57 |
Szalonnás zöldbab | 58 |
Szerb rizses kacsa | 58 |
Tálban sült kafta | 59 |
Tarhonyás csirke | 60 |
Tárkonyos bárányborda | 60 |
Tejben párolt csirkemell | 61 |
Tejfölös máj | 61 |
Tejszínes csirke | 62 |
Töltött cukkini | 62 |
Töltött pecsenyekacsa | 63 |
Tűzdelt nyúlhús | 64 |
Vegyes gyümölcsköret | 64 |
Velencei spagetti | 65 |
Virslis gombavagdalt | 66 |
Zöldséges húsgombócok | 66 |
Zöldséges hússzeletek | 67 |
Zöldségragu | 68 |
Zsiványpecsenye | 68 |
Önök küldték | |
Kolbászos borda káposztával | 69 |
Körtefelfújt | 70 |
Omlós rostélyos | 70 |
Pásztorhús | 71 |
Rakott hal rizzsel | 72 |
Római puliszka | 72 |
Savanyú vetrece | 73 |
Fűszerkalauz | 74 |