kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Sajgó és Társa Bt. |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 79 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 30 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-926-628-0 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal. |
Almával sült csirkemell | 7 |
Amur sütve | 7 |
Ananászos borjúsült | 8 |
Angolos bélszín | 8 |
Babos füstölt hús spanyolosan | 9 |
Banánnal töltött borjúborda | 9 |
Banános pecsenye | 10 |
Báránysült fűszeres raguval | 11 |
Borda savanyú uborkamártással | 11 |
Borjúrizottó | 12 |
Borjúszelet sherryben | 13 |
Boros csirke | 13 |
Boros halragu | 14 |
Bújtatott fasírt | 14 |
Burgundi marhasült | 15 |
Currys nyúl | 16 |
Csemege sertéssült | 16 |
Cseresznyés felfújt | 17 |
Csirke kávémártásban | 17 |
Datolyás kenyér | 18 |
Egyszerű bélszín | 18 |
Elzászi pulyka | 19 |
Fabada | 19 |
Fácánsült | 20 |
Fasírozott | 21 |
Fokhagymás rostélyos | 21 |
Fűszeres pontyszeletek | 22 |
Fűszeres vaddisznóborda | 22 |
Gesztenyés pulykamell | 23 |
Gombás hátszín curryvel | 24 |
Gombavagdalt | 24 |
Gyümölcsös borjúcsíkok | 25 |
Hagymás húskocka | 25 |
Hagymás savanyú káposzta | 26 |
Hagymás sertésborda | 26 |
Hallabdák | 27 |
Hallal töltött palacsinta | 28 |
Hallal töltött paradicsom | 28 |
Halszeletek hollandi mártásban | 29 |
Halszeletek savanyú káposztával | 29 |
Harcsatekercs | 30 |
Hátszín vörösboros gyöngyhagymával | 31 |
Húsos kása | 31 |
Húsos lecsó | 32 |
Indonéz csirke | 33 |
Kolbászos burgonyafelfújt | 33 |
Májas rizzsel töltött csirke | 34 |
Marhatokány | 34 |
Mustos marhaszelet | 35 |
Narancsos őzszelet | 36 |
Óvári fogasszeletek | 36 |
Paradicsomos ponty | 37 |
Paradicsomos ürügerinc | 37 |
Párolt banán | 38 |
Párolt törpeharcsa | 39 |
Pikáns halas felfújt | 39 |
Pikáns szarvasgerinc | 40 |
Pisztráng szalonnaköntösben | 40 |
Ponty raguval | 41 |
Pontyfilé elnök módra | 41 |
Portugál padlizsán | 42 |
Rakott birka | 43 |
Rakott karfiol gombával | 43 |
Rakott krumpli túróval | 44 |
Rakott libamáj | 44 |
Rakott rostélyos | 45 |
Rebarbarafelfújt | 46 |
Római csirkeszuflé | 46 |
Római ínyencfalatok | 47 |
Római palacsinta | 48 |
Római pulyka | 48 |
Római sonka | 49 |
Római túrós | 49 |
Római zöldbab | 50 |
Rozmaringos pulykamell | 50 |
Rumos marhasült | 51 |
Sertéscsülök kapros káposztával | 51 |
Sertésvese paradicsommal | 52 |
Sonkás-sajtos csirkeropogós | 52 |
Sült bab | 53 |
Sült hal görögösen | 53 |
Szalonnás zöldbab | 54 |
Szerb rizses kacsa | 55 |
Tálban sült kafta | 55 |
Tarhonyás csirke | 56 |
Tárkonyos bárányborda | 56 |
Tejben párolt csirkemell | 57 |
Tejfölös máj | 58 |
Tejszínes csirke | 58 |
Töltött cukkini | 59 |
Töltött pecsenyekacsa | 59 |
Tűzdelt nyúlhús | 60 |
Vegyes gyümölcsköret | 61 |
Velencei spagetti | 61 |
Virslis gombavagdalt | 62 |
Zöldséges húsgombócok | 62 |
Zöldséges hússzeletek | 63 |
Zöldségragu | 64 |
Zsiványpecsenye | 64 |
Önök küldték | 66 |
Kolbászos borda káposztával | 66 |
Körtefelfújt | 67 |
Omlós rostélyos | 67 |
Pásztorhús | 68 |
Rakott hal rizzsel | 69 |
Római puliszka | 69 |
Savanyú vetrece | 70 |
Fűszerkalauz | 71 |