kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | STB Könyvek Könyvkiadó Kft |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 64 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-926-665-5 |
Megjegyzés: | Néhány fekete-fehér illusztrácóval. |
Előszó | 5 |
Levesek | |
Bakonyi betyárleves | 40 |
Bojtárleves | 66 |
Éltetőleves | 38 |
Galambleves | 35 |
Halászlé halgaluskával | 27 |
Hubert nyúlleves | 64 |
Korhelyhalászlé | 18 |
Kömlődi halászlé | 22 |
Nógrádi parasztleves | 72 |
Paksi halászlé | 30 |
Palócleves | 17 |
Parasztcsorba | 37 |
Pergelt leves | 21 |
Tiszai halászlé vegyes halból | 28 |
Vörösboros halászlé | 30 |
Gulyásfélék | |
Alföldi kondásgulyás | 40 |
Aratógulyás | 32 |
Babgulyás sertéshússal | 29 |
Birkagulyás | 25 |
Bográcsgulyás | 11 |
Bográcsgulyás konzervből | 15 |
Csángógulyás | 36 |
Ír ürügulyás | 10 |
Kolozsvári gulyás | 38 |
Malacgulyás | 33 |
Sonkagulyás | 16 |
Szegedi csirkegulyás | 31 |
Székelygulyás | 18 |
Raguk, paprikások, mártásos húsok | |
Angolna tejszínes gombamártásban | 48 |
Badacsonyi hátszínszelet | 60 |
Bárányragu krémmártásban | 42 |
Bélszínszelet erdészné módra | 61 |
Betyáros csirkepaprikás | 22 |
Currys csirke | 50 |
Csirke vadász módra | 56 |
Csűrdöngölős | 56 |
Fűszeres halpaprikás | 54 |
Indiai párolt sertésragu | 46 |
Juhcset | 12 |
Keszthelyi fogasszeletek | 52 |
Makói disznótoros | 71 |
Mandarinos nyúlérmék | 67 |
Marhapaprikás | 41 |
Ököruszály krémmártással | 64 |
Pilisi gombás sertésragu | 55 |
Savanyú vetrece | 63 |
Sertésragu babbal | 51 |
Szekszárdi őzragu | 34 |
Tárkonyos bárány | 9 |
Tejben főtt sertéshús | 70 |
Tejfölös, paprikás fácán | 50 |
Tihanyi vaddisznóragu | 66 |
Tormás malac- vagy sertéshús | 68 |
Vadnyúlpaprikás | 49 |
Zöldséges, tárkonyos nyúlragu | 54 |
Pörköltek, tokányok | |
Babos virsli | 24 |
Bárányherepörkölt | 44 |
Borsos tokány | 26 |
Bugaci marhapörkölt | 42 |
Burgonyás malacpörkölt | 47 |
Erdélyi tokány puliszkával | 53 |
Füstös pacalpörkölt | 13 |
Gombapörkölt | 20 |
Hétvezér tokány | 24 |
Húscsíkok Dunakanyar módra | 69 |
Kecskepörkölt | 48 |
Körmös csülökpörkölt | 45 |
Majoránnás hús | 28 |
Majoránnás sertéstokány | 69 |
Marhapörkölt | 14 |
Marhatokány brazil módra | 36 |
Mexikói kukoricás tokány | 52 |
Pirított sertésmáj | 57 |
Pirított sertésmáj laskagombával | 72 |
Pirított vese, velővel | 60 |
Pörkölt csirke cigányosan | 46 |
Vörösboros őzpörkölt | 44 |
Zúzupörkölt | 74 |
Más egytálételek | |
Apróhús, ahogy Csongrádon készítik | 26 |
Bajai káposztás birka | 12 |
Betyáros tarhonya | 19 |
Chili con carne | 70 |
Hízott ökörhús köleskásával | 65 |
Lecsó rizzsel | 21 |
Lecsó tojással | 20 |
Palóc tojáshalom | 68 |
Paprikás krumpli kolbásszal | 23 |
Pásztortarhonya | 16 |
Provánszi egytálétel marhahússal | 39 |
Rizses ürüfalatok | 14 |
Rostélyos góbé módra | 58 |
Slambuc | 32 |
Tarhonyás lecsó kolbásszal | 10 |
Tejes puliszka | 35 |
Torockói rostélyos | 62 |
Töltött káposzta bográcsban | 58 |
Udvarhelyi sertésborda | 73 |
Zaftos rostélyos | 59 |
Ötletek a bogrács felállításához | 75 |