Kiadó: | STB Könyvek Könyvkiadó Kft |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 80 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9444-08-1 |
Előszó | 5 |
Toros hagyományok | 10 |
A sertés húsrészei | 11 |
Bontott húsrészek | 12 |
Hagyományos disznótoros ételek | |
Azonnal süthető friss házikolbász | 13 |
Babgulyás sertéshússal | 54 |
Bácskai májas hurka | 29 |
Bőrös malackaraj ropogósan | 21 |
Boros sertéstokány | 60 |
Cikakáposzta | 24 |
Csécsi vagy abált szalonna | 32 |
Csülkös káposztaleves | 18 |
Csűrdöngölős | 55 |
Disznósajt sertésvérrel | 57 |
Disznótoros pecsenye | 35 |
Disznótorosleves | 64 |
Erdélyi rakott káposzta | 42 |
Extra disznósajt | 72 |
Flekken | 32 |
Fokhagymás tekercs | 23 |
Füstölt virsli | 64 |
Göcseji pecsenye | 24 |
Gyors kenőmájas | 70 |
Hagymás vér | 40 |
Hargitai sertésborda | 28 |
Herepörkölt | 46 |
Kásás hurka | 56 |
Kemencés káposzta | 38 |
Kenőmájas | 31 |
Kocsonya | 68 |
Kolbászhúsos sertéskaraj | 44 |
Kolbászhússal töltött oldalas | 67 |
Körömpörkölt | 67 |
Leves véreshurkával | 40 |
Lucskos káposzta | 44 |
Magyar gépsonka | 22 |
Magyaros húspástétom | 50 |
Májas hurka | 14 |
Májas hurka egyszerűen | 36 |
Majoránnás sertéstokány | 58 |
Marsall máj | 65 |
Orjaleves | 47 |
Palóc tojáshalom | 61 |
Párolt vese | 60 |
Pezsgős párolt káposzta | 62 |
Pirított sertésmáj | 47 |
Pirított vese velővel | 58 |
Rántott sertésláb | 66 |
Savanyított májleves | 41 |
Savanyú tüdőleves | 19 |
Sertésnyelv vörös lében | 62 |
Sertéspörkölt | 56 |
Sertésvelő tojással | 65 |
Sonkás rakott káposzta | 45 |
Sült füstölt káposzta | 53 |
Sült füstölt csülök | 43 |
Szaftos töltött káposzta | 34 |
Szarvasgombás disznósajt | 52 |
Székely sertéscsülök | 52 |
Székelygulyás | 48 |
Töltött csülök | 49 |
Töltött sertésláb | 66 |
Töltött sertésláb másképpen | 66 |
Tormás malac- vagy sertéshús | 59 |
Toroskáposzta | 54 |
Vagdalt húspogácsa | 48 |
Velőropogós | 71 |
Véres hurka | 16 |
Véres hurka egyszerűen | 37 |
Vesevelőleves | 42 |
Zsemlés véres hurka | 38 |
Feldolgozott, tartósított finomságok | 20 |
Angolszalonna | 36 |
Citromos füstölt kolbász | 27 |
Csabai paprikás szalámi | 23 |
Császárhús | 25 |
Disznósajt | 17 |
Erdélyi szalonna | 26 |
Főzőkolbász | 18 |
Füstölt kenyérszalonna | 39 |
Füstölt májas hurka | 20 |
Füstölt sonka | 14 |
Füstölt tokaszalonna | 28 |
Gyulai kolbász | 30 |
Házi disznósajt | 50 |
Hidegen készült kolbászkrém | 33 |
Kányádi húskrém | 15 |
Kolozsvári szalonna | 26 |
Mortadella | 68 |
Pácolt sertésnyelv | 70 |
Prágai sonkapác | 16 |
Sózott szalonna | 30 |
Száraz kolbász | 41 |
Zsírolvasztás | 41 |
Hájasok, pogácsák, egyebek | |
Almás béles | 75 |
Borízű hájas pogácsa | 76 |
Hájas tészta krémeslapnak | 73 |
Hájas tészta másképpen | 74 |
Hajtogatott töpörtyűs pogácsa | 63 |
Húsos lángos | 51 |
Karácsonyi pogácsa | 76 |
Leveles hájas | 73 |
Omlós hájas kifli | 77 |
Ropogós hájas | 74 |
Szilvalekváros hájas kifli | 77 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.