1.062.898

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A 100 legjobb befőtt és lekvár

Szerkesztő
Kistarcsa
Kiadó: STB Könyvek Könyvkiadó Kft
Kiadás helye: Kistarcsa
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím: A 100 legjobb
Kötetszám: 59
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9266-60-4
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előszó5
Miért van szükség az élelmiszerek konzerválására?9
Hogyan konzerválunk?9
Hogyan készüljünk fel a házi befőzésre?13
Befőzés, sterilizálás15
Romlás16
Gondolatok a befőzésről17
Kis gyümölcsismeret18
Befőzési naptár24
Kompótok
Andalúz almakompót72
Asztalt szilvás gesztenyekompót26
Barackkompót meggyel26
Bodzás almakompót, gyömbérrel31
Bodzavirág pezsgővel30
Citromfüves, ribizlis egreskompót27
Diós barackkompót35
Egyszerű almakompót72
Egzotikus gyümölcskompót rummal34
Francia birsalmakompót32
Francia szamócakompót konyakkal33
Görög gyümölcskompót29
Körte aszalt szilvával25
Körtés birsalmakompót29
Körtés szilvakompót vörösborral56
Mentás szilvakompót 28
Narancsos ananászkompót25
Orosz málnakompót mandulával35
Őszibarackos fügekompót portóiban30
Pezsgős, ribizlis eperkompót28
Piros kompót36
Ribizlikompót szederrel és pálinkával33
Rumos meggykompót34
Szőlőkompót fehérborral31
Szőlős sárgadinnyekompót27
Vörös áfonya campariban32
Lekvárok, dzsemek
Ananászos eperlekvár40
Baracklekvár naranccsal46
Csipkebogyólekvár52
Eperdzsem citrommal37
Eperlekvár37
Eperlekvár nyersen36
Fahéjas rebarbaralekvár45
Gyömbéres almadzsem naranccsal48
Homoktövislekvár50
Kókuszos eperdzsem39
Kókuszos málnalekvár sherryvel51
Konyakos eperdzsem38
Konyakos meggydzsem41
Málnadzsem40
Málnadzsem ananásszal42
Málnadzsem papayával42
Málnalekvár kétféle ribizlivel43
Málnalekvár kivivel és sárgabarackkal43
Málnalekvár ribizlivel41
Meggydzsem42
Narancsdzsem73
Nyersen kevert szederlekvár46
Őszibaracklekvár45
Rebarbarás eperlekvár38
Ribizlilekvár egressel51
Rumos áfonyalekvár46
Rumos meggydzsem cseresznyével44
Sárgabarackdzsem47
Sárgabaracklekvár47
Szegfűszeges ringlólekvár48
Szilvalekvár szilvapálinkával49
Szilvalekvár római tálban49
Töklekvár50
Vegyes lekvár mézzel39
Vörösboros szederdzsem mézzel44
Befőttek
Agglegény rumtopf52
Angol almabefőtt53
Birsalmabefőtt58
Eperbefőtt nyersen54
Füge portóiban59
Konyakos meggy57
Körtebefőtt55
Különleges meggybefőtt60
Mandulával töltött mentás szilva55
Meggybefőtt tartósítószer nélkül57
Mézben főtt diós szilva61
Muskotályos szőlőbefőtt mandulával59
Őszibarackbefőtt tartósítószer nélkül58
Reszelt alma süteményekhez54
Rumos narancsbefőtt60
Rumos ringló mazsolával56
Rumos sárgabarack fenyőmaggal61
Sárgadinnye szilvával, mandulával62
Zselék
Alma-birsalma zselé64
Almás narancszselé bodzavirággal62
Birszselé rummal65
Eper-meggy zselé almával69
Eperzselé pezsgővel67
Fenyőtűzselé64
Körtezselé fekete ribizlivel63
Narancszselé mentával67
Ribizlizselé63
Sárgadinnyezselé68
Szőlőzselé citromfűvel66
Tokajis narancszselé dióval65
Vörösboros ribizlizselé66
Gyümölcssajtok
Birsalmasajt69
Fügekolbász70
Mustban főtt birsalmasajt71
Mustkolbász68
Narancssajt gyömbérrel71
Ribizlisajt73
Sárgabaracksajt73
Szilvasajt70
Szemelvények sorozatunkból74
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem