kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | STB Könyvek Könyvkiadó Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Kistarcsa |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legjobb |
Kötetszám: | 66 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9266-67-1 |
Előszó | |
Levesek | |
Bajor zöldségleves | 12 |
Csontlé vagy alaplé | 8 |
Erőleves vadhúsból | 15 |
Fácánleves | 13 |
Gesztenyeleves | 8 |
Húsleves vajas galuskával | 21 |
Lencseleves bajorkolbásszal | 72 |
Spárgaleves borjúnyelvvel | 11 |
Sütőtökleves lazaccal | 12 |
Tejszínes halleves | 14 |
Turbolyás pulykahúsleves | 10 |
Zöldséges borjúhúsleves | 10 |
Előételek, vendégvárók | |
Bajor falatkák | 71 |
Bajor kocsonya | 16 |
Gombafelfújt | 54 |
Juhsajttal töltött paprika | 61 |
Különleges sonkasaláta | 9 |
Őzlábgomba szalonnával | 36 |
Sajtgombóc | 59 |
Sonkás sajtfelfújt | 49 |
Spárgadesszert | 35 |
Sütőtök-felfújt | 64 |
Szárnyas avokádósaláta | 16 |
Töltött gombóc | 50 |
Töltött tökvirág | 20 |
Vegyes zöldségfelfújt | 54 |
Zellersaláta | 14 |
Halételek | |
Császárszalonnába burkolt pisztráng | 19 |
Édes-savanyú harcsa | 22 |
Fogas zöldséges salátával | 23 |
Gombás fogas fehérborban | 18 |
Íróban pácolt hering | 18 |
Pisztráng paradicsomos tésztával | 17 |
Rák saját levében | 22 |
Egytálételek | |
Bajor töltött káposzta | 30 |
Bárány egytálétel | 56 |
Gulyás rizzsel | 25 |
Ördöggulyás | 27 |
Pulykagulyás | 62 |
Savanyú káposztás gulyás | 46 |
Tészta tejszínes, zöldfűszeres gombával | 36 |
Zöldséges egytálétel | 26 |
Húsételek | |
Almás sertéstarja burgonyarösztivel | 68 |
Bajor borjútekercs | 30 |
Bajor kacsa | 32 |
Bajor pulykacomb | 48 |
Bajor saslik | 66 |
Bajor savanyú sült | 42 |
Bajor sertéstekercs | 33 |
Báránycomb cukkinivel | 53 |
Borjúragu | 42 |
Borókapálinkás vaddisznó-steak | 65 |
Galambpecsenye sütőtökkel | 34 |
Kacsamáj lilakáposztával | 40 |
Kacsamell bormártással | 41 |
Kacsapecsenye kelkáposztával | 24 |
Kecskeragu csiperkegombával | 60 |
Libamájjal töltött csirke | 66 |
Marhagerinc párolt zöldséggel | 37 |
Marhavagdalt | 39 |
Pácolt sertéstarja köményes tésztában | 28 |
Részeges libacomb | 52 |
Sertéscomb bajor káposztával | 38 |
Sertésérmék borsmártásban | 47 |
Sertésgerinc spárgával és burgonyaropogóssal | 29 |
Sonkába tekert sertéskaraj gombával | 69 |
Sült borjúvese | 31 |
Sült kecskecomb | 58 |
Sült sertéstarja | 26 |
Sült vaddisznógerinc gesztenyemártással | 67 |
Sült vadgalamb | 38 |
Szarvassült szilvával | 48 |
Tejszínes borjúdió | 32 |
Tejszínes kapros nyúl | 34 |
Töltött borjúszűz | 57 |
Tűzdelt őzcomb | 62 |
Véres-májas krémtekercs | 44 |
Vörösborban párolt nyúl | 40 |
Zöldséges báránycomb | 50 |
Zöldséges borjúdió | 55 |
Zöldséges csirkebecsinált | 24 |
Köretek | |
Almás burgonyapüré | 46 |
Burgonyás gombóc | 45 |
Gombóc rozskenyérből | 60 |
Kelkáposztalepény | 43 |
Párolt zöldbab | 72 |
Desszertek | |
Almapuding | 56 |
Bajor almás beigli | 76 |
Bajor desszert | 74 |
Bajor diókrém | 77 |
Bajor sajttorta | 64 |
Bajorkrém cseresznyebefőttel | 73 |
Boros-tésztás desszert | 75 |
Flambírozott barack vaníliafagylalttal | 52 |
Körtegombóc | 76 |
Köszmétesütemény | 58 |
Mákkuglóf | 44 |
Sajtos palacsintalepény | 70 |
Szilvás kenyérpuding | 74 |
Szilvás sütemény | 70 |