kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Magyar Világ Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 246 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar Német |
Méret: | 16 cm x 12 cm |
ISBN: | 963-7815-15-5 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Bevezetőnek egy kis konyhatörténelem... | 6 |
A magyar konyha legnépszerűbb fogásai | 22 |
Levesek | 22 |
Halételek | 30 |
Egytálételek | 36 |
Paprikások, pörköltek | 42 |
Pecsenyék | 48 |
Meleg tészták | 62 |
A Dunántúl: tájak, városok, ízek | 72 |
Receptek | 86 |
A Nagy Magyar Alföld ízei | 104 |
Receptek | 122 |
Erdély konyhája | 138 |
Receptek | 148 |
Délvidéki ízek | 162 |
Receptek | 174 |
Eger, a Palócföld, Tokaj-Hegyalja ízei, aromái | 190 |
Receptek | 206 |
Felvidéki ízek | 220 |
Receptek | 230 |
Tárgymutató | 240 |