kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | M-Érték Kiadó Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 248 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 25 cm x 18 cm |
ISBN: | 978-963-9693-76-0 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Előszó | 6 |
Helyes táplálkozással az egészséges életért | 10 |
A táplálkozás és az egészség szoros kapcsolata | |
A helytelen táplálkozás tartós egészségkárosító hatása | |
Hogyan biztosítják a természetes táplálékok a szervezetünk számára szükséges értékes alkotóelemeket | |
A tápanyagok: az élelmiszerek ereje és energiája | 20 |
Táplálékainkat alapvetően a tápanyagok hat csoportja alkotja: a fehérjék, a zsírok, a szeénhidrátok, a vitaminok, az ásványi anyagok és a másodlagos növényi anyagok | |
Ezek eltérő feladatokat látnak el szervezetünkben | |
Élelmiszer-ismertető | 44 |
Gyümölcsök | 44 |
Zöldségek | 88 |
Hüvelyesek | 132 |
Gabonafélék | 142 |
Halak | 162 |
Húsok | 176 |
Tejtermékek és tojás | 182 |
Diófélék és magvak | 190 |
Fűszerek és fűszernövények | 196 |
Méz | 212 |
Olajok és zsírok | 214 |
Ecet | 216 |
Italok | 218 |
Együnk egészséget! | 224 |
Helyes táplálkozással elkerülhetjük a leggyakoribb civilizációs betegségeket, vagy enyhíthetjük a kialakult panaszokat | |
Miképpel erősíthetjük immunrendszerünket, és hogyan biztosíthatjuk a sav-bázis háztartás egyensúlyát | |
Tárgymutató | 244 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.