kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Hungaro Platform Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Debrecen |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | A 100 legfinomabb |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-949-956-0 |
Reggeli receptek | |
Brokkolis szendvicskrém | 24 |
Fűszeres margarin | 16 |
Gombás margarinkrém | 18 |
Halas pástétom | 20 |
Ínyenc krém | 22 |
Jégcsap krém | 22 |
Körözött másképpen | 23 |
Lila krém | 24 |
Nyuszi csemege | 23 |
Padlizsánkrém | 21 |
Parizeres szendvicskrém | 21 |
Pikáns almás krém | 25 |
Pikáns krém | 25 |
Sajtkrém sonkával | 19 |
Sajtkrém (hagymás) | 18 |
Sajtkrém (natúr) | 18 |
Sajtkrém (pritamin paprikás) | 19 |
Sós túrókrém | 17 |
Szárnyaskrém | 20 |
Tojáskrém | 17 |
Tízórai | |
Aromás alma | 26 |
Déligyümölcs-saláta | 29 |
Fahéjas alma | 25 |
Ínyenc sült alma | 27 |
Joghurtos őszibarack | 26 |
Laktató csemege | 28 |
Sült alma | 27 |
Tavaszi saláta | 28 |
Tavaszi tízórai | 27 |
Zöldségsaláta I. | 29 |
Zöldségsaláta II. | 29 |
Ebéd javaslatok | |
Csirkeraguleves | 33 |
Erőleves gyengélkedőknek | 32 |
Erőleves | 32 |
Húslevesek | 30 |
Karfiolleves | 35 |
Köménymagleves | 34 |
Májgombóc leves | 31 |
Tormaleves | 34 |
Zellerpüré leves | 36 |
Zöldbableves | 35 |
Párolt zöldségek | |
Almás csemege | 39 |
Fűszeres fejessaláta | 41 |
Karfiol kefirrel | 37 |
Kefires uborkasaláta | 41 |
Kelkáposzta, kelbimbó | 38 |
Paradicsomsaláta | 40 |
Párolt karalábé | 37 |
Párolt vöröskáposzta | 39 |
Párolt zöldbab | 40 |
Tavaszi vegyes köret | 38 |
Halak | |
Lazac karfiollal | 42 |
Lazac roston | 42 |
Óváris tonhal | 48 |
Paprikás ponty | 45 |
Ponty paradicsomban | 44 |
Ponty roston | 43 |
Tavaszi zöldséges tonhal | 47 |
Tejfölös-gombás harcsaszelet | 43 |
Tonhal paradicsommal | 45 |
Töltött hal | 46 |
Szárnyasok | |
Csirke mustáros mártásban | 54 |
Csirkemell fasírt | 52 |
Fokhagymás pulykamell csíkok | 51 |
Gombás, hagymás sült libamell | 50 |
Grillcsirke | 53 |
Paprikás csirke | 54 |
Pirított csirkemáj és zúza | 53 |
Pulykamell karfiolfészekben | 50 |
Töltött csirkemell | 51 |
Töltött pulykamell | 49 |
Marhahúsból készült ételek | |
Bélszín | 70 |
Darált, vegyes marhapogácsa | 73 |
Kelbimbós marhatokány | 74 |
Majoránnás aprópecsenye | 74 |
Marhahúsgombóc mártásokhoz | 73 |
Mustáros marhaszelet | 71 |
Rostélyos szelet | 70 |
Sajtos-gombás hátszín | 72 |
Tejfölös, göngyölt hátszín | 71 |
Színes, fűszeres hústekercs | 75 |
Sertéshúsból készült ételek | |
Boros, egybesült sertéscomb | 61 |
Egybensült karaj | 57 |
Kelkáposztás karaj | 57 |
Májas borda | 59 |
Pirított máj | 65 |
Rakott karfiol | 68 |
Roston máj | 66 |
Sajttal töltött sertéskaraj | 59 |
Savanyúkáposztás sertésborda | 58 |
Sertéskaraj boros mártásban | 55 |
Sonkás-sajtos tekercs | 60 |
Tejfeles, zöldbabos sertésborda | 60 |
Töltött hasaalja | 66 |
Töltött karalábé | 62 |
Töltött palacsinta | 67 |
Töltött paprika | 63 |
Töltött patisszon | 63 |
Zöldborsós aprópecsenye | 64 |
Zöldséges borda | 56 |
Zöldséges csülök | 64 |