kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Prisma Verlag |
---|---|
Kiadás helye: | Gütersloh |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Varrott keménykötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | 99-33 |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Német |
Méret: | 29 cm x 20 cm |
ISBN: | 3-570-09301-8 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Előszó | |
Eperbomba | |
Eper rakottas | |
Eper charlotte I. (hideg) | |
Eper charlotte II. (hideg) | |
Eperfelfújt | |
Eperkrém (bavarois) | |
Eperhab | |
Eper habkoronában | |
Eper- és áfonyasaláta | |
Eperparfé | |
Assunta epersalátája | |
Málna-variációk | |
Málnás vagy epres túrókrémkehely | |
Vodkakrémes málna- vagy epersaláta | |
Ribizlis tejbedara | |
Meggyes vagy cseresznyés franciakrémes | |
Cseresznyés béles | |
Joghurtos meggy- vagy cseresznyekehely | |
Cseresznyetorta | |
Meggyzselés piskóta | |
Habos meggyes vagy cseresznyés lepény | |
Lángoló meggy diófagylalttal | |
Cseresznyés vagy meggyes táska | |
Sárgabarack-"süni" (sütés nélkül) | |
Sárgabarack torta "nagyhercegnő" módra | |
Barackfelfújt | |
Bundázott sárgabarack bortésztában | |
Őszibaracktorta (sütés nélkül) | |
Lángoló őszibarack | |
Peche melba (gyors) | |
Habos őszibaracktorta | |
"Mokka"-dinnye | |
Pezsgős őszibaracksaláta | |
Tokaji dinnyekoktél | |
Gyümölcssaláta dinnyekehelyben | |
Körtés-almás sült hab | |
Körte Segovia-módra | |
Körte Szép Heléna-módra | |
Csokoládés sült körte | |
Körte velencei módra | |
Szilvatorta | |
Csokoládés töltött szilva | |
Szilvás lepény | |
Ánizsos szilva-alma torta | |
Szőlő karamellben | |
Szőlő-koktél | |
Szőlős pite | |
Szőlős rizskoszorú | |
Almás lepény | |
Almás pite (Apple-pie) | |
Almás pite más módon | |
Alma batyuban | |
Almás táska | |
Borított almatorta | |
Nagymama almatortája | |
Töltött sült alma | |
Torinói almatorta | |
Almakocsonya | |
Habos sült alma | |
Almás rizs-charlotte | |
Birsalmás pite | |
Ananászkrém (bavarois) | |
Ananászos rizstorta | |
Ananászváltozatok | |
Ananászsaláta creol-módra | |
Ananászsaláta krími módra | |
Ananászsaláta kubai módra | |
Ananász cseresznyekrémmel | |
Ananásztorta (őszi- és sárgabarack-variációban is) | |
Füge-narancs-kókusz saláta | |
Datolyás batyu | |
Datolya-csemege | |
Banános-ananászos palacsinta hawaii módra | |
Kaliforniai banántorta | |
Sült banán kínai módra | |
Mézes-mazsolás banán | |
Banános aszalt szilva saláta | |
Kandírozott narancshéj örmény módra | |
Narancstorta görög módra | |
Sült narancskrém | |
Narancsos tekercs | |
Mandulás narancsfelfújt | |
Narancsfagylalt narancshéjban | |
Narancskrém-torta | |
Grapefruit-krém | |
Grapefruit-kehely | |
Gesztenye-golyóbisok | |
Gesztenye-gúla | |
Részeges gesztenye | |
Narancsos gesztenyekehely | |
Bécsi gesztenyerózsák | |
Rakott gyümölcs | |
Gyümölcsrizs | |
Krémes gyümölcstorta | |
Gyümölcsfagylalt | |
Gyümölcskenyér | |
Gyümölcsvaj | |
Gyümölcsös burgonyagombóc | |
Mézes gyümölcsfalatkák | |
Kaliforniai gyümölcssaláta | |
Aszaltgyümölcs-saláta | |
Jeannette gyümölcstortája | |
Függelék | |
Néhány hasznos tanács | |
Omlós tészta | |
Alaptészta krémmel vagy gyümölccsel töltött tortákhoz | |
Egyszerű piskótatorta | |
Egyszerű vanília alapkrém | |
Vaníliakrém (bavarois) | |
Rum-, brandy-, borsodó (sabayone) | |
Karamell készítése | |
Fagylaltkészítés gép nélkül | |
Amit a felfújtakról tudni kell | |
Hogyan flambírozzunk? | |
Gőzfürdő | |
Vízfürdő pudingok, felfújtak készítéséhez | |
Házias mértékegységek |