Apróban és frissen sültek | 5 |
Ananászos kacsasült | 5 |
Padlizsános-zucchinis csirkecomb | 5 |
Tejfölös csirkecomb | 6 |
Mandulás csirkemell őszibarackkal | 6 |
Anyósszelet - az "elronthatatlan" | 6 |
Libacomb pékné módra | 7 |
Pulykaszelet camembert sajttal | 7 |
Bárányborda római módra | 7 |
Rablóhúsváltozatok | 8 |
Rakott pecsenye | 8 |
Temesvári zöldbabos sertésborda | 8 |
Tejben sült sertés- vagy borjúpecsenye | 10 |
Szilvás-hagymás sertésszelet | 10 |
Erdei gombás flekken | 10 |
Tordai lacipecsenye kapros káposztával | 12 |
Rokfortos-paradicsomos szűzérmék | 13 |
Részeges szűzérmék | 13 |
Flambírozott tokaji sertésborda | 14 |
Fonott sertéspecsenye | 14 |
Vasi lesipecsenye | 14 |
Diós-mézes sertésborda | 16 |
Krúdy-falatkák | 16 |
Borjúborda vincellér módra | 16 |
Óvári borjúborda | 18 |
Borjúszelet vermutmártásban | 18 |
Szűzérmék Szapáry módra | 18 |
Borjúszelet Bismarck módra | 19 |
Borjúkotlett pizzasütő módra | 19 |
Kínai mézes borda | 19 |
Búbos hús | 20 |
Borjúszelet Kedvessy módra | 20 |
Chateaubriand béarni mártással - dupla bélszín | 20 |
Strassburgi bélszínszeletek | 21 |
Bélszínszeletek Budapest módra | 22 |
Tejszínes-mustáros bélszínszeletek | 23 |
Hátszínszeletek almás majonézzel | 23 |
Hátszínszeletek Calvados-szal | 23 |
Flambírozott zöld borsos marhaszelet | 23 |
Hortobágyi rostélyos puliszkával | 24 |
Töltött és göngyölt sültek | 25 |
Szőlős-körtés töltött csirke | 25 |
Kukoricás töltött csirkemell | 26 |
Spárgás csirkerolád | 26 |
Lapos csirkesült ananásszal | 27 |
Töltött csirke zucchinival, túróval | 27 |
Illatos csirkenyársak | 27 |
Mazsolás töltött kappan - ünnepi alkalmakra | 28 |
Káposztás kockával töltött kacsa | 29 |
Márton-napi töltött lúd | 29 |
Spenótos töltött pulykacomb | 30 |
Töltött pulykamell narancsmártással | 31 |
Brokkolival töltött pulykamell | 31 |
Pórés-sonkás töltött pulykamell - hideg | 32 |
Olívás-kapris töltött nyúl | 33 |
Gesztenyével töltött nyúl | 33 |
Mexikói raguval töltött báránycomb | 33 |
Erdélyi töltött bárányszegy | 34 |
Szilvás-almás töltött sertéskaraj | 34 |
Almás-tormás töltött sertéscsülök | 36 |
Mandulás töltött sertésborda | 36 |
Prágai töltött kotlett | 36 |
Sertésrolád a magam módján, azaz spenótimádóknak | 37 |
Ormánsági töltött dagadó | 39 |
Olaszos borjútekercs | 39 |
Töltött borjúszegy - klasszikus zsemlés, bécsi recept | 39 |
Zöldséges rizzsel töltött borjúszegy | 40 |
Tavaszi töltött borjúszegy | 40 |
Pisztáciával tűzdelt borjúhús | 41 |
Gombás-kolbászos töltött borjúszegy | 41 |
Borjúsült Stefánia módra | 42 |
Libamájjal, almával töltött borjútekercs | 42 |
Szicíliai hústekercs | 44 |
Zucchinis marharolád | 44 |
Olívapürével töltött bélszín | 44 |
Padlizsános töltött marhafelsál | 46 |
Villányi töltött hátszín | 47 |
Csáky töltött rostélyos | 47 |
Sonkás tésztával töltött rostélyos | 48 |
Egészben sültek | 49 |
Francia fokhagymás csirke | 49 |
Ördögcsirke - "Pollo alla diavola" | 49 |
Pekingi kacsa - a híres-nevezetes | 49 |
Pulykacomb gesztenyés bormártásban | 50 |
Riglivel tűzdelt pulykamell | 50 |
Nyúlgerinc katalán módra | 51 |
Skót báránysült | 51 |
Báránycomb mentamártással | 52 |
Papírban sült báránygerinc fényezett hagymával | 53 |
Szegfűszeges malaccomb naranccsal | 53 |
Fűszeres kéregben sült sertéskaraj | 54 |
Sült sertéscsülök tárkonyos uborkamártással | 54 |
Tarajos borjúborda | 54 |
Borjúgerinc Orloff módra | 56 |
Angolos bélszín Yorkshire "puddinggal" | 57 |
Sajtos borjúpecsenye | 58 |
Provánszi marhasült | 58 |
Marhasült szép erdészné módra | 59 |
Fahéjas marhasült mandulás birsalmával | 59 |
Burgundi tűzdelt marhasült - klasszikus francia étel | 59 |
Recés hátszín hentes módra | 61 |
Hátszín mustármártással - hideg | 61 |
Függelék | 62 |
Néhány hasznos tudnivaló | 62 |
A padlizsán tisztítása, előkészítése | 63 |
A spárga főzési módja | 63 |
Mentamártás - klasszikus recept | 63 |
Hollandi mártás - klasszikus recept | 63 |