kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Corvina Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Varrott keménykötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | 99-33 |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Német |
Méret: | 28 cm x 21 cm |
ISBN: | 963-13-2993-3 |
Megjegyzés: | 33 színes ételfotóval illusztrálva. |
Előszó | |
Sajtételek | |
Sajtos borsókrémleves | |
Sajtos ravioli húslevesben | |
Sajtos hagymaleves Toulouse-Lautrec módra | |
Zöld körözöttmártás | |
Roquefortos Mornay mártás | |
Indonéz sajtmártás | |
Lengyel sajtmártás | |
Párizsi sajtmártás | |
Meleg sajtkrém | |
Angol sörös fondue | |
Francia fondue | |
Svájci fondue I. (Neuchatel) | |
Svájci fondue II. (Vaduz) | |
Hátszínszeletek sajtmártásban | |
Böjtös fasírt túróval, hallal | |
Sajtos rántott fasírt | |
Sajtos-paradicsomos borda | |
Sajtos kelkáposztabatyu | |
Juhsajttal töltött paradicsom | |
Túrós rakott vagdalt | |
Libamájkrémes sajtos felfújt Mária Terézia módra | |
Sajtos rántott gombafejek | |
Sajtos nyársak | |
Sajtos körte | |
Sajtos rizskrokett | |
Sajtos bundáskenyér | |
Sajttal töltött alma | |
Erdélyi sajtos puliszka (polenta) | |
Tavaszi sajttorta | |
Francia sajtos rétes | |
"Rummy club" | |
Túrós-sonkás sajttorta "Quiche lorraine" | |
Sajtos batyu formában | |
Vitaminszendvics | |
Örmény sajtos táska | |
Pásztorlepény | |
Juhtúrós melegszendvics | |
Sajtos rakottas | |
Sajtos golyócskák | |
Sajtos-sonkás melegszendvics | |
Sajtos fánkocskák | |
Nizzai saláta | |
Walesi pirítós "Welsh rarebit" | |
Sajtos zucchini saláta | |
Csokoládés-mandulás túrókehely | |
Waldorf saláta | |
Sajtos körtesaláta | |
Pikáns saláta | |
Ukrán túrós vatruska | |
Tojásételek | |
Pávai tojásos leves "Zuppa pavese" | |
Holland tojásgombócleves | |
Frankfurti korhelyleves libatojással | |
Hideg chilei fehérleves ("Suppe blanco") | |
Grázi vadászleves | |
Kínai tojásos kukoricaleves | |
Bajor tojásmártás | |
Római tojásmártás | |
Pezsgős tojásmártás | |
Majonézváltozatok | |
Klasszikus | |
Gyors | |
Majonéz konyhafőnök módra | |
Portugál tojássaláta | |
Hagymás tojássaláta | |
Nápolyi tojássaláta | |
Töltött tojás szamócával | |
Töltött tojás gombával | |
Marokkói tojástorta "M'guena" | |
Avignoni tojástorta zöldbabbal | |
Bevert tojás ringlivel | |
Tojáspiramis sóskakrémmel | |
Töltelékek kemény tojáshoz | |
Bevert tojás spárgamártásban | |
Andalúziai tojás csészében | |
Bevert tojás pizzasütő módra | |
Zellerkrémes tojás csészében | |
Tálban sült tojás spenóttal | |
Tojás burgonyapüré-fészekben | |
Gombás-tojásos koszorú | |
Tojásos zöldbablepény | |
Tojással töltött burgonya | |
Sonkás lepénytekercs | |
Görög kolbászos tojás | |
Tojáslepény békacombbal | |
Omlett Rossini módra | |
Csípős omlett olívabogyóval | |
Spenótos omlett | |
Magyaros tojásrántotta | |
Spárgás rántottafelfújt | |
Zöldséges tojáslepény | |
Kemény tojás görög módra | |
Kemény tojás spanyol módra | |
Tojás fűszeres öntettel | |
Tejfölös töltött tojás | |
Tojásos spagetti "á la Carbonara" | |
Mézes-mandulás tojáskrém | |
Normandiai tojáskrém | |
Hamis Chantilly krém | |
Madártej és változatai | |
Habos habtorta | |
Csokoládés felfújt | |
Függelék | |
Besamel mártás | |
A tojások elkészítési módja | |
Gőzfürdő, vízfürdő | |
Vaníliakrém | |
Fontos tudnivalók a felfújtak készítéshez | |
Hogyan győzödhetünk meg arról, hogy friss-e a tojás? | |
Néhány hasznos tanács | |
Házias mértékegységek |