kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Budapesti Fürjtenyésztő Egyesület |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 91 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 19 cm x 17 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal. Francia, német, angol és orosz tartalomjegyzékkel. |
Bevezető | 9 |
A fürj húsának és tojásának tápértéke | 19 |
A fürjtojás felhasználása | 23 |
Általános tudnivalók | 25 |
A fürjtojás ipari felhasználása | 26 |
Kevert italok fürjtojással | 28 |
A fürjtojás konyhai felhasználása | 31 |
Fürjtojás receptek | 31 |
A fürjhús felhasználása | 35 |
Beszerzés és konyhai előkészítés | 38 |
A fürjből készíthető hideg ételek | 44 |
A fürjből készíthető meleg ételek | 52 |
Párolással készíthető fürjételek | 53 |
Sütéssel készíthető fürjételek | 57 |
Fürj a nemzetek konyháin | 74 |
Kiegészítő ételkomponensek | 81 |
Mártások, öntetek | 83 |
Köretek | 85 |
Saláták | 87 |
Egyéb ételkomponensek | 87 |
Receptmutató | 88 |
Szakkifejezések | 90 |
Forrásmunkák | 91 |