kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Corvina Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Varrott keménykötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | 99-33 |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Angol |
Méret: | 29 cm x 21 cm |
ISBN: | 963-13-2308-0 |
Megjegyzés: | 33 db színes fotót tartalmaz. |
(idegen nyelv, édesség, szakácskönyv) | |
Teasütemények | |
Egyszerű teasütemények | |
Töltött apró teasütemények és változataik | |
Diós habcsók | |
Mandulás koszorú | |
Mandulás-cseresznyés golyóbisok | |
Mandulás-mézes ropogtatós | |
Vaníliás szarvacskák | |
Boszorkánypogácsák | |
Mézes csók | |
Zebra | |
Mézes puszedli | |
Hólabda | |
Ischler fánk | |
Pozsonyi patkó (diós-mákos) | |
Omlós töltött táska | |
Köznapi lekváros táska | |
Mozart-golyó - bécsi specialitás (sütés nélkül) | |
"Dalauzi" - örmény specialitás | |
Gyümölcskenyerek | |
"Plum-cake" | |
Gyömbérkenyér ("Ginger bread") | |
Habszelet | |
Püspökkenyér | |
Vajas töltött tészták | |
Mami pitéje - alaprecept | |
Krémes kocka | |
Bögrés-mákos | |
Diós-csokoládés kocka | |
Női szeszély | |
Rákóczi túrós | |
Diókrémes szelet | |
Spórolós Böske citromos szelete | |
Hókocka | |
Mézes-béles | |
Karamell szelet | |
Kókusz tekercs | |
Olajban sült tészták | |
Mazsolás-mandulás fánkocskák | |
Csöröge fánk | |
"Able-Mama" - erdélyi örmény specialitás | |
"Istenek roládja" - szicíliai különlegesség | |
Kelt tészták | |
Kelt tészta készítése - alaprecept | |
Ferdinánd szelet | |
Bukta és változatai | |
Aranygaluska | |
Rózsatorta | |
Töltetlen torták | |
Margarétatorta - alaprecept | |
Sárga torta (sütőtökből) | |
Burgonyatorta | |
Répatorta | |
Svájci rizstorta | |
Ánizsos gesztenyetorta | |
Citromos rizstorta | |
Mandulás daratorta | |
Svéd mandulatorta | |
Pisztáciás (vagy mogyorós) kakaótorta | |
Csokoládés mogyoróscsók-torta | |
Mogyorós csokoládétorta | |
Csúnyácska-finom mogyoróstorta | |
Görög torta | |
Sacher torta | |
Töltött torták | |
Moldáviai túrótorta | |
Mindenki túrótortája | |
Gazdag túrótorta | |
Lúdláb-torta | |
Csokoládés csokoládétorta | |
Diplomatatorta | |
Mazsolás-habcsók piskóta | |
Csillag-torta | |
Kávétorta (sütés nélkül) | |
Kávétorta | |
Brazil torta | |
Trudi mogyorótortája | |
Frankfurti grillázstorta | |
Házi puncstorta "Marinka módra" | |
Részeges torta | |
Gabri-Ella pompás diótortája | |
Napóleontorta (sütés nélkül) | |
Kétszínű óriás torta | |
"Bomba"-jó torta | |
Orosz krémtorta | |
Vegyes finomságok | |
Keksz-tekercs (sütés nélkül) | |
Töltött kuglóf | |
Mazsolás-mandulás kuglóf | |
Rumos kuglóf ("Rumbabá") | |
Csokoládéfelfújt | |
Csokoládés fánkpiramis ("Profiteroles") | |
Rakott kifli | |
Mazsolás rizsfelfújt (Rizskoch) | |
Stíriai metélt | |
Somlói galuska | |
Salzburgi galuska ("Salzburger Nochkerin") | |
Mágnás (csúsztatott) palacsinta | |
Krémes-gyümölcsös palacsinta | |
Gundel-palacsinta | |
Erdélyi rakott túrós palacsinta | |
Függelék | |
Néhány hasznos tanács | |
Piskótatészta és változatai | |
Vizes piskóta | |
A képviselőfánk tésztája | |
Palacsinta | |
Főzött krémek: | |
Vaníliakrém-alaprecept | |
Csokoládé- (kakaó-), kávé-, karamellkrém | |
Csokoládémártás (meleg) | |
Cukormázak készítése (a legegyszerűbb módon) | |
Royal-máz | |
Csokoládémáz készítése étcsokoládéból | |
Borsodó (borhab) | |
Gőzfürdő | |
Fontos tudnivalók a felfújtak készítéséhez | |
Hogyan győződhetünk meg arról, friss-e a tojás? |